20110327

27.3.2011

Nämä kuvat näyttää aika hyvin minkä väriset hiukseni ovat tällä hetkellä. Halusinkin ihan enemmin tuollaisia vaaleita. Pinkki ei ollut ihan tavoite, joten suihkun jälkeen nuo ovat vähän enemmän mitä toivoin.

8 comments:

 1. sul on ihan sairaan kiva tyyli. vähän tollanen retro tai sellanen. tykkään kovasti. ja tosi kivoja kuvia:)

  ReplyDelete
 2. Selailen just blogis kaikkii vanhoi postauksii, oot ihana!

  ReplyDelete
 3. i just love the pictures! your hair looks great

  ReplyDelete
 4. ihanat kuvat ja asu:) ton sun tukan takii mun tekee mieli heittää pinkkiä vappuväriä mun latvoihin...tai no oon suunnitellu sitä pitkään, mutta noitten sun hiusten upeus vaan lisää houkutusta

  ReplyDelete
 5. stina, voi kiitos paljon!:)

  IMAN, itse olet ihana!!

  kleinetanzfee, wow thank you!:)

  Irina, ANNA MENNÄ!! olis ihan sairraan cool!

  ReplyDelete
 6. hei mä eksyin tänne ja sit tunnistin sut, me oltiin joskus samassa malmstén projektissa! muistan, että sä jo silloin pukeuduit uniikisti, siis tosi hyvällä tavalla. muttajoo sulla on tosi kiva tyyli vielä vaan, ja diggailen sun tapaa kirjottaa, että taidanpas ruveta seurailemaan sua. hyvää päivän jatkoa! :)

  ReplyDelete
 7. marie, kui siistiä! kiitos paljon! luoja en kyllä muista millainen olin sen malmstén-projektin aikana, ei mitään muistikuvaa! mutta oli muuten ihan sairaan kiva kommentti!

  ReplyDelete
 8. hehee mä muistan hyvin oman reaktioni, että " vautsi ku jollakin on pokkaa pukeutua oman pään mukaan", ihan oikeesti! ja en ollu äsken uskoa silmiäni, kun mä huomasin että sä seuraat mun blogia, kiitos kiitos paljon!

  ReplyDelete