20110502

2.5.2011

Yritin hymyillä parissa kuvassa, eikö ole virkistävää vaihtelua!
I tried to smile!

Jotenkin nykyään asuni tuntuvat koostuvan aina tuosta H&M:n läpinäkyvästä puserosta ja legginseistä. Pidin myös Dr. Martenseja lyhyen ajan tauon jälkeen.
 Huomenna harkitsen laittavani kouluun tänään löytyneen mustan maksimekon. En tiedä onko minulla tarpeeksi kestävyyttä sietää kaikki tenukoiden ilkeät katseet.

10 comments:

 1. Kyllä sä uskallat laittaa sen! Koitat vaan ignoorata ne vaikka se varmasti onki vaikeeta :(
  Sun hiukset näyttää tosi kivoilta tässä!

  ReplyDelete
 2. jotenkin luulis että niihin katseisiin tottuis, mut ei niihin ikinä totu! vaikka mun tyyli ei ees oo kovin erikoinen niin on se sen verran et koulussa teinit mulkoilee ku sonni uutta veräjää. toivottavasti uskallat laittaa sen mekon <3

  ReplyDelete
 3. Anna, kiitos!:)

  Isa, ihan totta! Tosiaan luulisi että niihin tottuu, mutta kyllä se häiritsee kun joku legginssitoppi-teini katsoo ihan päästä varpaisiin.

  ReplyDelete
 4. En olisi uskonut että sä välität muiden mielipiteistä noin! Oon aatellu ettet välitä, mut kyllä uskallat laittta(:

  ReplyDelete
 5. Anonyymi, itse asiassa otan muiden kommentit aika herkästi itseeni! En onneksi kuule usein negatiivisia juttuja, mutta katseet ainakin joskus ovat tosi inhottavia. Mutta koska yleensä pahasti katsovat pukeutuvat itse joihinkin vaatteisiin joita itse en käyttäisi, joten en jaksa välittää aina :D

  ReplyDelete
 6. Missä maailman persreiässä sä asut jossa joku mekko saa aikaan ilkeitä katseita? Mekko niskaan ja seuraavalla kerralla näytät kieltä.

  ReplyDelete
 7. älä IKINÄ vällää muista! mä oon oppinu nauramaan niille. kelailen vaa kuinka ne parin vuoden päästä kelailee kui säälittävii ne on ollu. arvaa saaks mun aku ankka reppu katseita..? noh, must se on hauskaa vaan suoristaa ryhtiä kun ihmiset kattoo. on hianoa uskaltaa! do it supernainen ;)

  ReplyDelete
 8. Always love your edgy outfits. That coat is so cute!

  x x Michelle
  http://www.thefeatherden.net

  ReplyDelete