20110730

You gave all you had and now I am homeDress 2 e, UFF

Oh my, I hate this warm weather. I've done my best to hide those embarrassing fake tattoos.... Now I just couldn't wear long-sleeved shirt. What a shame, why did I put them? Maybe tomorrow they are gone. I hope so.

I finally got my RM-E6 IR, so now it's easy to take outfit photos by myself! I'm so happy!

Kun Annican ja Vilman kanssa keskiviikkona pyörittiin kirppiksillä, ostin tarratatuointeja ja lätkin samana iltana jokaisen käsivarsiini. Seurauksena olen viime päivät tappavassa kuumuudessa käyttänyt pitkähihaisia, ettei kukaan näkisi.. Tänään kuumuus oli jo tukahduttavaa, joten käsivarret näkyivät uuden UFF-mekkoni kanssa, ihanaa, oon niin megamagee.

Tänään sain uuden kaukolaukaisimeni! Olen mielettömän tyytyväinen, sillä tuolla laukaisimella on mahdollista saada kahden sekunnin piilotusaika. Eli kerkiän nopeasti vaikka heittämään sen pois kädestäni!

6 comments:

 1. sulla on nii kiva tyyli!! :))

  http://annika-its-all-me.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. toi mekko on aivan ihana...kunpa mäki löytäisin tpllasia :)

  ReplyDelete
 3. mikset tykkää syb tatskoista??! noihan on just kivan näkösiä!! :-) Ja toi mekko on tosi söpskä :-)

  ReplyDelete
 4. Hih me kanssa innostuttiin kavereiden kanssa laittelemaan noita feikki tatuointeja ties minne (mm. Aurinko navan ympärille ja luomien:D) ja nyt on tosi kivan näkösiä kun ne on puoliksi kuluneet pois! Jos sitä vaikka juuriharjalla kokeilis `? :D

  ReplyDelete
 5. argh oot niin ärsyttävän ihanan tyylikäs!! ♥

  ReplyDelete