20110811

First day of school - outfitShorts second hand, jacket H&M, necklace Seppälä, bag & socks Lindex, boots Dr. Martens.

Here is todays outfit.
What can I say about my first day of school? It was okay. I'm exited of school and autumn. I've waited that I can wear warmer clothes and think about outfits everyday. Maybe soon I would like to be on holiday again, but right now I'm just happy.

Tänään oli ensimmäinen päivä lukiolaisena. Sain oman lukiokalenterin, jota olen odottanut saavani jo viimevuodesta.. Muuten päivä oli ihan kiva, vaikkakin vähän tylsä. 
Voisin sanoa olevani innoissani syksystä ja koulun alkamisesta. Olen jo pitkään odottanut viileitä kelejä lämpimämpiä vaatteita varten ja sitä miten joka päivä voi suunnitella eri asuja. Pidemmän päälle se on varmasti taas todella raivostuttavaa ja puuduttavaa, mutta juuri nyt olen vain iloinen!

3 comments:

 1. mukavaa lukionalkua! mulle mukavaa melkein loppua! odotas kun koittaa viimenen vuos, se on melkein pelkkää nannaa :) melkein...

  erikiva on asusi kaunokainen!

  ReplyDelete
 2. Mulla on ihan samat fiilikset! Vielä kun kesän aikana on tullu osteltua kaikkea uutta, on semmonen olo katsoessa vaatekaappiin että hei, täältähän voi jopa löytyy jotain päällepantavaa! Olotila kestää tosiaan ehkä sen vajaa kuukauden jos sitäkään, jonka jälkeen toivoisin vaan olevani lomalla taas... :-D

  Mut hieno outfit ja oot ihana kuten aina! <3

  ReplyDelete
 3. aura hulda maria, kiitoksia vain paljon:) haha onneksi edes melkein :D
  ja kiitoksia lisää!!<:

  Paula, joooo, ihan sama mullakin :D ehkä yritän asennoitua jotenkin niin että jaksan vähän pidempään kuin sen vajaan kuukauden hiihi!
  kiitos!<3

  ReplyDelete