20111208

08.12.2011

I bought this today. I tought this would work almost like white shock color, but it didn't. This is more like silver shampoo or contioner.

Today I didn't get any photos of my outfit because of shitty weather, but I was wearing my black faux fur for the first time this winter!

6 comments:

 1. kerro silti miten toimi! nimimerkillä projekti hopeat hiukset mulle.

  ReplyDelete
 2. Von W, eli ensiksi pestään hiukset normaalisti, ja sitten levitetään pyyhekuiviin hiuksiin. Annetaan vaikuttaa 3-30 min ja sitten pestään pois!
  Maksoi 9 euroa:)

  ReplyDelete
 3. siis oon käyttäny hoppareita ennenkin, tarkoitin että toimiiko jotenkin muita tehokkaammin tms. taisin kysyä vähän epäselvästi! :)

  ReplyDelete
 4. Von W, oho hups okei! no mun mielestä ei kyllä toimi paremmin kun hopeashampoo :D mulla hopeashampoo + hopeahoitoainekin toimi paremmin!

  ReplyDelete
 5. Oon kuullu ainakin hopeashamppoosta, mutta mitä toi on:D? Oon ehkä tyhmä, mutta onko tuo jotain millä värjätään hiuksia vai vaalentaako/tummentaako se hiusta:)? Mitä se on, kiinnostaa kovasti:DD...

  ReplyDelete
 6. Iris, ei vaalenna lainkaan! sanotaan tuossa että pitäisi käyttää suojakäsineitä, mutta ei siinä ole yhtään sellaisia vaalentavia aineita eikä haise lainkaan sellaiselta vahvalta, niin levitin paljain käsin ihan!
  Pitäisi keltaisuutta poistaa! Eli hyvä mulle, koska tukka alkaa aina kellertämään, varsinkin kun sotken aina noiden kreppipapereiden kanssa:)
  itse kyllä valitsisin hopeashampoon tuon sijaan, hopeashampoo sentään tuoksuu kivalle:)

  ReplyDelete