20120226

Bloggaajien kirppis

Tänään olin myymässä vaatteitani Indiedaysin bloggaajakirppiksellä, oli tosi kivaa! Porukkaa oli aivan mielettömästi ja pöytä tyhjeni jo alle kahdessa tunnissa!
Kiitos kaikille paikalla olleille, pöydästäni ostaneille ja etenkin kahdelle ihanalle tytölle, jotka kehuivat blogiani! Tuli erittäin hyvä mieli, kiitos!

6 comments:

 1. ihania kuvia ! ja sulla on aivan älyttömän ihana tyyli :)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Oli kyllä super mahtavaa! Hirveästi väkeä ja tunkoa...Itse päädyinkin pöytäsi ääreen, mutten kerennyt mitään ostamaan tai sanomaan sen ihmisjoukon takaa! Olisi ollut kiva jutella, mutta noh. olosuhteet olivat mitkä olivat. Oli kuitenkin tosi kivaa!
  -Iris
  http://pleaseusecutesocks.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Heh oli kyllä kiva vaihtaa sun kanssa muutama sana vaikka eka en meinannut uskaltaa. :D Ja pitää vähän kehuu et olit tosi nätti ja mukava, oon ollu hyvällä tuulella koko päivän.

  T. Se tyttö joka osti monkin mekon (toimii hyvin paitana)

  ReplyDelete
 4. Ansma, kiitos paljon!!<:

  Iris, joo oli kyllä aikamoiset olosuhteet! ei kauheasti siellä olisi pystynytkään juttelemaan, ainakaan ensimmäisen puolen tunnin aikana : DD

  Jenni, oiii!! voi kiitos tosipaljon, mullakin on ollut tosi hyvä mieli koko päivän! piristi todella paljon mukavat asiakkaat, jotka vaihtoivatkin pari sanaa, kuten esimerkiksi sinä! <: noniin hyvä että menee niin!:)

  ReplyDelete