20120215

Indiedays fashion weekend

24.-26. helmikuuta Indiedays järjestää Indiedays Fashion Weekend-teemaviikonlopun Kluuvin ylimmässä kerroksessa.

Viikonloppuun sisältyy kahden päivän ajan kestävä Fashion Market (24.-25.2.), johon osallistuu yli 20 suomalaista suunnittelijaa, muiden muassa Jukka Rintala, Antti Asplund, Sanna Hopiavuori ja Mirkka Metsola. Lisää Fashion Marketiin osallistuvia merkkejä ja suunnittelijoita löytyy tapahtuman virallisilta sivuilta.

Perjantaina 24.2. Fashion Marketin lisäksi nähdään trendikatsaus, jonka yhteydessä haastatellaan muutamaa suomalaista suunnittelijaa. Trendikatsauksen juontaa No Fashion Victimsin Emmi.

Itse olen kovin innoissani tästä tapahtumasta, sillä Fashion Weekendin viimeisenä päivänä sunnuntaina (26.2.) on vuorossa bloggaajien kirppis, johon minäkin saavun myymään! Pääsin mukaan siis Indiedays-lookbookin kautta. 
Kirppiksen kesto klo. 12-16. 
Kirppikselle osallistuvat bloggarit löydät täältä! (click)

Tapahtumapaikka on Kluuvin ylin kerros, Aleksanterinkatu 9, Helsinki.

Eli suosittelen kaikille erittäin lämpimästi tapahtumaan tulemista! Ja jooko, tulkaa kaikki moikkaamaan minua sunnuntaina sinne kirppikselle! :-)

1 comment:

  1. jee luulin että se on tällä viikolla ja olin iha down etten pääse sinne mutta sitten sehän on vasta ens vklp! jee tuun jos vain mahdollista (:

    ReplyDelete