20121114

ANSWERS

Tyylini noin 2 vuotta sitten/My style about 2 years ago
 
milloin löysit tuon ns. 'nykyisen tyylisi'?  Tyylini muuttuu jatkuvasti hieman ja välillä palaa takaisin toiseen suuntaan. En edes osaa kuvailla nykyistä tyyliäni, mutta ehkä se on pysynyt saman tyylisenä vuoden..?millasta musiikkia kuuntelet? Mew on ollut pitkään lempimusiikkiani. Mitään erikoisempaa musiikkigenreä en osaa sanoa, sillä kuuntelen vähän mitä milloinkin, välillä rockia ja välillä jonkinsorttista indie-musiikkia.ootko hyvä koulussa? En. Voisin ehkä pärjätä hyvin koulussa jos olisin joskus ottanut tavakseni läksyjen tekemisen tai koulussa kuuntelemisen. En mitenkään saa itseäni katsomaan koulujuttuja vapaa-ajallani, muuten kuin päivää ennen koetta.mitä teet vapaa aikana? Hengailen Martin kanssa ja törötän tietokoneen ääressä. Syöminen kuuluu myös lempiharrastuksiini.onko sulla paljon kavereita? Nyt Vaskivuoressa olen saanut aika paljon kavereita. Luokallani ja rinnakkaisluokallani on monia miellyttäviä ihmisiä.
kuinka pitkä olet? Luultavasti 167 cm.
mihin asioihin oot tyytyväinen itessäs (ulkonäkö/luonne) Ulkonäössäni tykkään nenästäni, se on kivan siro. Vaikka se suuntaakin vähän ylöspäin, se on silti aika nätti. Ylipäätään osaan nykyään pitää kasvojeni ominaisuuksista niiden muotoa lukuun ottamatta.
Olen helppo luonne. Minun kanssa on helppo tulla toimeen ja olen ystävällinen.
mitä haluisit muuttaa? Haluaisin ehkä sirommat piirteet ja pidemmät sääret.
 Luonteessani muuttamisen varaa olisi esimerkiksi asioiden sanomisessa. En useinkaan sano mielipidettäni ja pelkään myös asioiden ehdottamista.
koska oot alottanu bloggaamisen? Ensimmäisen blogin perustin vuonna 2008.
onko sulla lempibändejä/artisteja? En tällä hetkellä kyllä kuuntele kauheasti muuta kuin Mewiä, mutta ehkäpä juurikin Mew, Scandinavian Music Group, Gwen Stefani, Crystal Castles.. Hollywood Undead on parasta party-musaa.
Kuva ©Wiivi Koskela

kauan ootte seurustelleet sun poikaystävän kanssa, miten vanha se on ja mikä on parasta teidän suhteessa? Olemme seurustelleet vuoden ja pari kuukautta. Martti on 18, täyttää pian 19. Parasta suhteessamme on se että oikeasti arvostamme molemmat toisiamme sellaisinaan.
oot kuitenkin pieneltä paikkakunnalta, niin miten sun tyyliin suhtaudutaan esimerkiks koulussa? Apua miten myöhäiseksi olenkaan jättänyt näihin vastaamisen.. No siis Karkkilassa koulussa siihen suhtauduttiin ihan neutraalisti, mitä nyt välillä jotkut katsoivat vähän nenän vartta pitkin, mutta ei sen kummempaa. Vantaalla nyt koulussa muut kehuvat enemmän joitain vaatteita tai muuta kuin Karkkilassa. Esimerkiksi kun olin laittanut kouluun turkoosia huulipunaa, puolituntematon tyttö kehui sitä ruokalassa, joka oli tosi mukavaa.
miten tapasitte poikaystäväs kans? Tapasimme viime vuonna Sunset Beach Partyissä. Hengasimme sitten siellä koko illan ja jotain säpinää oli jo silloin, vaikken vielä ihan varsinaisesti kiinnostunutkaan.kuka/ketkä on sun tyyli-ikoneita? Bloggareista Violet Ell. Muita en osaakaan nyt nimetä. Saan inspiraatiota monista paikoista. Tumblr-blogeista, ihmisistä joita näkee Helsingin kaduilla, musiikista, leffoista..mikä on sun lempi leffa ja kirja atm? Lempileffa voisi olla Wall-e, koska katsoin sitä muuttamisen jälkeen joka ilta. Se helpotti oloa, kun olin aivan yksinäinen ja haikealla mielellä.mihin ammattiin haluisit? Kovasti haluaisin laulajaksi.
 What do you do for living? Is blogging your job? I'm still that young that my parents pay my food, etc. Blogging is not my job, just a hobby.
What's your favourite part about blogging? Taking pictures. I've also met so cool people because of my blog and that's just great.
What's your height? 167 cm
How do you create your style? By just trying clothes on and if it looks good it can be part of my style.
What camera do you use? I'm using Canon EOS 600D.
Any tips about blogging? I love good photos in blogs so maybe my tip would be that pay special attention to photos.
who are/is your inspiration? Violet Ell is such a big inspiration for me. I also love Tumblr-blogs.
what items that you can't live without? I couldn't live anymore without my smartphone or camera.
Do you use a tripod to take your pictures? Always!
What are some key elements of your personality? Being kind and a bit shy.
And how has fashion, fashion blogging in particular, influenced your life? Blogging has changed my life a lot. I think I wouldn't spend so much time in computer without my blog. I think my style also would be different without my blog.
which is the original color of your hair?  Light brown/grey or dark blonde.
where you would like to travel? I would love to travel to Japan.
As you edit your photos?
I edit my photos with PhotoScape.

6 comments:

 1. i love violet ell too!

  http://i-vomit-triangles.blogspot.de/

  ReplyDelete
 2. Oo laulatko hyvinkin? ootko harkinnu laittavas jotain pätkää missä laulat :D ois ihana kuulla, en jotenkin oo osannu kuvitella sua laulajaks haha :D minkä tyylinen ääni sulla on?

  ReplyDelete
 3. Tää postaus tuli kyllä hyvään kohtaan kun olen uusi lukija, niin tiedämpähän jotain sinusta (---:

  ReplyDelete
 4. Как Вы считаете, на сколько поднимутся [url=http://profwoomen.ru/]пенсии[/url] после нового года?

  ReplyDelete