20130115

15.01.2013

I usually never use lip balm but now I've been using it because of the cold winter so now my lips are slowly getting softer. 

Many of you may not even get in my blog now because Chrome says that my blog contains malwares because I have links to lookbook.nu. So now I should delete one fucking LB-code from like every post. So if you want to get in my blog anyway, click advanced and proceed at your own risk. Sounds super good? 

Monet eivät varmaan edes pääse blogiini nyt sillä Chrome sanoo että blogissani on sisältöä lookbook.nu:sta joka on "tunnettu haittaohjelmien jakaja". Eli nyt täytyisi poistaa melkeinpä jokaisesta postauksestani yksi lookbookin koodi. Mutta jos nyt kuitenkin haluatte vielä blogiini päästä, klikatkaa lisäasetukset ja jatkakaa omalla vastuulla. Eikö kuulostakin hyvältä? 

4 comments:

 1. Mun blogissa ihan sama juttu... Mutta tähän postaukseen pääsee, kun tässä ei oo Lookbook-linkkiä ja kun luen Bloggerin kautta, niin saan pelkästään tän näkymään, jospa se auttais ??

  ReplyDelete
 2. jospa toi on joku väliaikanen tilanne? mozillakaa ei halunnu avata lookbookia haittasivustona, mutta noita widgettejä yms. sisältävät blogit kyllä aukes normaalisti.

  iha suolest kuitenki :|

  ReplyDelete
 3. Voiei! Ihmettelin itekki et miks lookbook ei aukee, mutta toivottavasti saa tilanne parantus pian. Tällä hetkellä sun blogi ainakin aukee itelleni normaalisti :)

  ReplyDelete
 4. Katri, mmhmm! onneks nyt on tilanne korjattu! c:

  Paula, joo oli väliaikainen onneks!

  Ansma, jooo niin onneksi<:

  ReplyDelete