20130128

16-year-old

Here's some old photos of me. I kinda miss that darker hair. Light brown or dark blonde is my real hair color and in these photos it looks pretty much how it naturally is. Though half of my hair is bleached in these photos.

Tässäpä ainakin kaksi vuotta vanhoja kuvia minusta. Haluaisin tukkani taas näyttävän tuolta edes hetkellisesti. Oma hiustenvärini on tumman vaalea tai vaalean ruskea ja näissä kuvissa oma hiustenvärini näkyy ainakin puoliksi. Juurikasvu tuolloin oli aivan hullu, en värjännyt tukkaani varmaan vuoteen, mutta itse kyllä tykkäsinkin siitä!
Tuli varmaan nämä vanhemmat kuvat mieleen siitä kun tänään yritin mennä salille, mua ei päästettykään sisään koska ei ollut henkkareita näytettäväksi. Tilanne oli jotenkin kauhean koominen, ihan kuin olisin johonkin baariin yrittänyt sisään päästä. Itsetuntoa kohottavaa oli kyllä moinen juuri tähän hetkeen, kun olen tosiaan alkanut jo tähän ikään potemaan ikäkriisiä.

11 comments:

 1. Tuo viimeinen kuva on vain niin ihana *__* Näytät aivan uskomattoman kauniilta!

  ReplyDelete
 2. Kiva postaus, oot kyl nätti :)

  ReplyDelete
 3. ääwz oot ihana aivan minkä tahansa laisilla hiuksilla <3
  itekin on ihan kamalat ikäkriiseilyt käynnissä, mutta naurettavin papereiden kysymistilanne oli kyllä silloin kun ostin k18 elokuvaa ja olin sen jo maksanutkin, jolloin kassa alkaa kysellä: "niin olikos sulla sit näyttää niitä henkkareita?". onneksi raahaan passii, joka paikkaan mukaan >.<

  ReplyDelete
 4. vauva <3

  hajosin henkkarikeissille jo facebookissa :--DD ei voi oikeesti olla todellista...

  ReplyDelete
 5. Olet näyttänyt kyllä melkoisen ihanalta 16-vuotiaana, itse näytin silloin lähinnä kasalta hiekkaa, kuraa ja rumia vaatteita. Hirmuisen tyylikäs olit ja olet vieläkin!

  ReplyDelete
 6. Looks very pretty! :) And what a cool 16-year old girl :D

  ReplyDelete
 7. rakastan kattoo ihmisten vanhoja kuvia! toi tumma juurikasvu näyttää hyvältä :--)

  ReplyDelete