20130217

17.02.2013

Yesterday night was so much fun!

Eilisilta oli aika mahtava! Lähdimme joskus illalla ajelemaan ja minä ja Ada olimme takapenkin teineinä hengaamassa ja juomassa vahvalta siideriltä maistuvaa päärynäviiniä. Jossain vaiheessa päädyimme vielä piipahtamaan baarissa.
Mua on koko aamun naurattanut se miten monta kuvaa otin noista pitsoista ja meistä syömässä niitä.. Niitä oli varmaan kaksikymmentä!
 And today is the day of hangover, ugh.
Tänään sitten olen ollut pienessä krapulassa, mutta Martti-pupu piristi aamua tekemällä aamupalaa sänkyyn, hihi! Good life!

6 comments:

 1. Aw it seems like you really had a good time! Nive pics :)

  ReplyDelete
 2. OH LORD :D:D oli kyllä hyvää pizzaa naminami <3

  ReplyDelete
 3. i love the vibes of these photos. and i'm interested to see you went and wore the bindi-like jewelry-- i think it looks very good on you, and i'm glad to see you aren't so worried about what people think, even though cultural consideration is sometimes necessary. i think you wore it in good context, and you look lovely!

  ReplyDelete
 4. toi sun otsakorutarrahommeli on kyllä kiva, en ite yleensä tykkää tai vois kuvitellakaan lättääväni omaan otsaan, mutta sulle sopii jotenkin ihan törkeen hyvin! ihania kuvia ja oot kyllä ihan lutunen krapulassakin näköjään :D

  ReplyDelete
 5. Hauskaa on näyttänyt olevan!

  ReplyDelete