20130210

DENIM JACKET & GLITTER SHIRTDenim jacket from flea market + diy, skirt and glitter shirt 2nd hand, Aggy 1490 boots Dr. Martens, sunglasses H&M

I love this outfit. That skirt is my favorite piece of clothing at the moment and I also think my new shirt from flea market is super lovely! Last days have been a bit warmer so I'm able to wear that denim jacket with a hoodie. Maybe spring is coming already, yay!

Tykkään kovin tästä asusta. Tuo hame on ehdoton lempivaatteeni tällä hetkellä ja olen ihan ihastunut tuohon uuteen glitteripaitaan, joka sopii väreiltään tuon hameen kanssa pidettäväksi. Viimepäivät ovat olleet vähän lämpimämpiä, joten tuota farkkutakkiakin voi pitää hupparin kanssa. Ehkä kevät on tulossa hiljalleen, jes!

Enää yksi viikko koulua ja sitten alkaakin jo hiihtoloma. Odotan lomaa ihan hulluna, tälläkin hetkellä haluaisin viikonlopun jatkuvan vielä vähintään kaksi päivää. Hiihtolomalla olen menossa isäni ja Martin kanssa käymään Virossa pienellä reissulla ja sen jälkeen varmaan chillailen koko loppuloman, joka ei haittaa ollenkaan. Tykkään vain laiskotella, mutta olisi kyllä hyvä jos pääsisin lomalla tapaamaan joitain kavereitakin.

10 comments:

 1. omggg <3 sairaan ihana asu! oot niin kaunis huhhuhh <33

  ReplyDelete
 2. upea olet! toi kasvokuva on ihan täydellinen. miten sulle voikin sopia tummanpunainen huulipuna noin hyvin!

  ps. olis kivaa vaihtelua, jos ottaisit asukuvia välillä vähän erilaisissa paikoissa / eri tunnelmallisia / eri valossa / eri väreissä. nää on siistejä näinkin, mut ehdotinpa vaan. : )

  ReplyDelete
 3. Lovely pictures ♥ XOXO

  www.sohamokdad.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. oi ku oot upee !
  ja toi hailakan vaaleenpunanen tukka on to die for <3

  ReplyDelete
 5. your style is simply inspiring, dear thelma !!
  and i adore your photos (:
  please continue that way, it's wonderful

  xx
  alissa cha

  http://alissa-cha.net

  ReplyDelete
 6. ooo, toi asu on kyl perfect !!!

  ReplyDelete
 7. Voi hitto, että sä oot aina vaan ihan tajuttoman upea... Ihaaaana asu! Ja noi hiukset on ihan huikeen täydellisen väriset nyt!! ((:

  http://bob-company.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Love this outfit! You look super awesome. That skirt rocks! Ive recently invested in a tartan maxi :D

  Hayley xx
  www.addictionstoshopping.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. ELLA, kiitos ihana!<3

  Katta, wow thanks!!

  Anonyymi, oivoivoiii kiitos! Tää oli vallan mainio kommentti oikeasti! Yritänkin välillä kuvailla muilla tavoilla, mutta päädyn aina samoihin vanhoihin:( Haluisin päästä kovin kaikkiin siisteihin paikkoihin kuvailemaan, mutta en ikinä uskalla lähteä mihinkään! Koetan vastaisuudessa keksiä jotain uutta ja joskus voisi yrittää kuvata luonnonvalossakin:)

  Soha, thank you!!

  Viivi, aww kiitos! c:

  Alissa Cha, aww thank you so much!

  Andre, oii kiitti!

  Tia, oioi, kiitos!

  Hayley, thank you! :)

  ReplyDelete