20130212

PLAID PATTERN BLOUSE

My day have been pretty annoying. This is one of those days when I hate just everybody and everything. I almost left from school because I felt so angry though I had no reason.

Tämä päivä on ollut ärsyttävä, yksi niistä päivistä kun vihaa kaikkia ja kaikkea. Varsinkin naurun kuuleminen kiristänyt pinnaani, joten koulussa oleminen oli tuskaa etenkin välkällä ja ruokiksella. Meinasin lähteä kämpälle nukkumaan kesken päivän koska olin vain niin vihainen, eikä sille ollut edes syytä. 
 Kun nyt vauhtiin pääsin, voisin kertoa asioista, jotka ärsyttävät: 
- Se kun ihmiset eivät osaa päättää sitä kummalla puolella katua kävelee. Itselläni on tapana mennä tien toiselle sivulle kun huomaan jonkun tulevan vastaan ja oletan että vastaanottaja ottaisi hieman huomioon toisen kävelijän, eikä kävelisi entistä keskemmällä vastaantulijan huomattua. Naurettavaa, mutta varsinkin tällaisena päivänä tekisi vain huutaa että päätä kummalla puolella menet jumalauta.
- Kämppis, joka ei ota huomioon sitä ettei omista koko asuntoa ja vessaa. 

Ja miksiköhän en melkein ikinä kirjoita mistään blogiini? Kauheeta angstaamista, sori! 

Nyt fiilikseni ovat onneksi vähän paremmat, sillä minulla on täällä vielä kylmää kokista ja jääkaapissa odottaa hetki sitten tekemääni kanakastiksetta. Ainiin, ja tänään on nimipäiväni! Meillä on ollut tapana viettää nimppareitani Elman päivänä, sillä Thelmaa ei taida kalenterissa vielä olla.Plaid plattern blouse from my mother, shorts 2nd hand, Aggy Strap boots Dr. Martens, sunglasses H&M

My outfit today was really comfortable and I think it looks nice too. 
This is my favorite hairdo at the moment. I think it looks especially cute now with my baby pink hair.

Asuni tänään oli mukava ja tavallinen mutta mielestäni kivan näköinenkin. 
Nuo kaksi sykeröä ovat lempikampaukseni tällä hetkellä. Se näyttää erityisen söpöltä nyt tämän vaaleanpunaisen tukkani kanssa. Mitä tykkäätte?  

4 comments: