20130228

WAWAWANNA

I've always had a bit bad image of Bubbleroom so I barely visit in their webstore but now I decided to visit there (because of Rosa, she always has amazing shoes from there). I found so freaking many amazing shoes from there! I'd love to have all of these shoes in this collage. They may not look like I would wear them but I'd love to have especially the ones at the last row.

Mielikuvani Bubbleroomista on ollut aika kehno. Muistan joskus aikoinaan piipahtaneeni Bubbleroomin sivulla, joka oli sekava ja siellä muistaakseni tuolloin sivulla törmäsin lähinnä tylsiin nuden värisiin vaatteisiin ja selailu jäi lyhyeen. 
Nyt päätin käydä vilkaisemassa kyseistä nettikauppaa uudestaan (Rosan takia) ja löysinkin sieltä aikamoisen määrän ihan mielettömän siistejä kenkiä! Kollaasin kaikki kengät ovat merkkiä Have2have. 
Näistä varmaan ei oikein mitkään näytä sellaisilta, jotka voisi kuvitella jalkaani, mutta haluaisin oikeasti näistä etenkin nuo kaksi viimeistä paria.

7 comments:

 1. Oh wow, literally all those shoes are amazing! Love the platforms! xx

  fashiontatt.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Sielä on kyllä hienoja kenkiä. Itse tilasin jokinaika sitten creeperssit, mutta ne eivät koskaa tulleet perille. Ne juuttui jonnekkin postiin ja palasivat tehtaalle. Kuitenkaan firma ei viitsinyt mulle siitä mainita ja asian selvittäminen oli hyvinkin hankalaa... Itse en enää tuolta tilaile... --_--''

  ReplyDelete
 3. Ihania kenkiä :o

  ReplyDelete
 4. Noi Have2Haven kengät on UPEITA. Tilasin just vasta creepersit Bubbleroomista, tulivat ilman ongelmia perille ja olivat ihanat. Nyt kun vain oppisi kävelemään niillä.

  ReplyDelete
 5. Abbie, yep!

  Jenna, niinpä!

  Zozo, ohho:s ei yhtään kiva.. Kaikista uusista paikoista tilaileminen on aina vähän jännää kun ei tiedä mitä tulee tapahtumaan ja tuleeko koskaan saamaan rahoilleen mitään vastinetta.. Kai sait rahat takaisin?

  Julia, niinpä!

  Niaina, totta!! Oi, mäkin tahdon!

  ReplyDelete
 6. yeah...amazing shoes O.O

  http://www.loveandstuds.it/

  ReplyDelete