20130313

TARTAN KILT SKIRT

A while ago I found just perfect tartan skirt from ebay.  After all I found this one pretty easily and this is exactly what I was looking for. This cost under 20 e which really wasn't a bad price. Shipping cost 7 e to Finland and it was really fast. The seller was thescotlandkiltcompany if someones interested. 

Sain tänään unelmieni hameen kätösiini! Tämä täydellinen yksilö löytyi ebaysta ja vieläpä aika lyhyen etsinnän jälkeen. Hintaa tällä oli alle 20 euroa ja siihen postikulut lisättyinä maksoin yhteensä 27 euroa. Ei siis lainkaan paha diili, varsinkin kun hameen saapumisessa meni alle viikko!
Myyjä oli siis thescotlandkiltcompany, mikäli joku kiinnostui.

Tiedättekö sen tunteen kun jotain uutta saadessaan löytää yhtäkkiä ihan sairaasti inspiraatiota pukeutumiseen ja kaikkeen? Sama pätee vaikka juuri värjättyihin hiuksiin. 
Joka tapauksessa tämän hameen saatuani innostuin sitten miettimään asuja siihen ympärille ja mieleeni tuli heti nuo Jeffrey Campbellin Tardyt. Harmi etten vielä näin talvisilla keleillä niitä uskalla pitää liukkaan pohjansa takia. Tulisipa kevät nopeammin. 

10 comments:

 1. tosi juttu toi pukeutumishomma, sillon esimerkiks kun hiukset värjättiin hattaraisiksi niin tuntu, että kaikki vaatteet näytti hienoilta! pienelläkin muutoksella on paljon merkitystä : )

  ootko tilannu paljon ebaysta? oon nyt siitä vähän innostunut hihi, mut snadisti turhautunut tän toistaiseksi meneillä olevan paypal-säätämisen kanssa. mut eiköhä se oo sit iha piece of cake kun sen handlaa...? ei sen pitäis olla mitenkään vaikee.

  heti ekaks haluisin tilata converse flatformit, aaaa <3 ja sielt voi tosiaa tehd tosi uniikkei löytöjä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joooo näin on just!
   toi oli vasta toinen vaatekappale, jonka tilasin ebaysta ja molemmat tilaukseni ovat onnistuneet aivan älyttömän hyvin! oon tähän mennessä tilannut siis vaatteet vain Euroopan sisäisesti, pelkään noita tullijuttuja niin kovin : D ja sit oon uskaltanut tilailla vain tuollaisilta myyjiltä, jotka myyvät siis paljon tuotteita, eikä vain uniikkeja kappaleita.
   tilasin kyl samalla tota hametta tilatessani muutamat kännykän kuoret kiinasta ekaa kertaa ikinä ja jännittää vähän että tuleeko koskaan perille.. pahan hintaisia eivät kyllä olleet, joten ne tuskin tulliinkaan jää :)
   ah noi flatformit kuulostaa hyvältä<3

   Delete
 2. oon kattonu sun blogii joskus varmaan 1-2 vuotta sitte, ja nyt eksyin pitkäst aikaa, ja katoin vähä pidemmälle. kiva nähä joku joka uskaltaa oikeesti olla erilainen. näkee niin vitusti bloggaajia gossengold yhteistyökumppaneineen, jotka luulee olevansa niin omalaatusia ja niin hipstereitä, kun keksii nyt 2 vuotta jäljessä jostain Le Happyn blogista galaksivaatteet, ristit väärinpäin ja laittaa chanelin logon keskelle sanoja. oot aikaas edellä ja sust näkee millasist blogeista saat inspiraatios, ja tykkään ihan vitusti siit. melkein suosittelisin muutamaa blogia mut veikkaan et tiiät ne jo. ne on niitä blogeja jotka oikeesti luo sitä muotia, ja niistä saadaan inspiraatiota, kopioimatta tyyliä oikeestaan lainkaan koska se on niin erilainen ja radikaali. monikaan suomessa ei nyt pukeutuis kuten sä, mut taas parin vuoden päästä gina tricotin hyllyiltä löytyy vaatteita joihin inspiraatio on lähteny sun kaltasista. monen massablogeja lukevan mielestä sun tyyli ja vaatteet on aivan naurettavia, mut se on niin nähty kuinka se inspiraatio lähtee erilaisuudesta, ja niistä muovataan massaystävällisempiä ja kaupallisempia kopioita ruotsalaisten halpaketjujen hyllyille, ja teinit pääsee käyttämään ''helpompia'' versioita näistä aiemmin pahennusta aiheuttavista vaatteista. tätä mä oon mieltä:D resssssspect.

  ReplyDelete
  Replies
  1. huhhu, johan oli kiinnostavin, mahtavin ja mieleenpainuvin kommentti ehkä ikinä! kiiitos ihan älyttömästi! oon ihan älyttömän imarreltu, on ihan mieletöntä kuulla jotain tollasta, ai että! THANKS A LOT!! :>>

   Delete
 3. Love this outfit! The boots are to die for!

  Emma x
  http://beautyandrags.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 4. that skirt is killing! and the boots - huh. <3

  ReplyDelete
 5. I love the boots and jumper you've paired with the skirt, gorgeous!

  www.studdedkisses.com

  ReplyDelete