20130405

2nd hand stuff

Today visited at the local flea market and found a lot of fake flowers. I just made a new flower headband of them. My other flower headband is a little bit too huge so I'm so in love with this one right now!
 I also bought this just gorgeous gray maxi dress and cut a long coat of it. Better photos coming of both of these new things tomorrow at tomorrows outfit post. 

Kävin tänään lempikirppikselläni ja sinne oli ilmestynyt kori, joka oli täynnä tekokukkia. Innostuin sitten ostamaan puskan tuollaisia vaaleanpunaisia ruusuja ja joitain muita härpäkkeitä, joista sitten äsken väsäsin uuden kukkapannan itselleni. Se aikaisempi liila tekeleeni on hieman turhan iso ja kökkö, joten oon tosi tyytyväinen tähän. Oli onni että löytyi kirppikseltä samansävyisiä kukkia enemmänkin ja vielä sellaisissa kimpuissa. Tuli halvemmaksikin kuin se aikaisempi.
Tekokukkien lisäksi löysin seitsemällä eurolla tuon ylhäällä olevassa kuvassa näkyvän harmaan vaatekappaleen. Tuossa välissä oli siis vielä sellainen outo kankaanretku, joka teki tuosta vaatekappaleesta mekon mutta sen oudon kankaanpalan leikattuani siitä sitten syntyikin tuollainen mielettömän siisti pitkä takki.
Huomenna lisää kuvia tiedossa kukkapannasta ja takista asupostauksen muodossa!
Ja ah, koeviikko ohi! Maanantaina pitää vielä mennä kouluun suorittamaan öljyvärimaalauskurssin koepäivää, ihan hauskaa! Heittäkää ideoita, mitä maalaisin? Vielä yksi työ siellä pitäisi saada aikaan, mutten keksi aihetta, yh.
Tässä vielä eilinen kuva musta. Ilman huulipunaa ja jotain pientä hymyä, mitä.. Tuossa näkyy vähän myös toissapäivänä kirppikseltä löytämääni neuletta ja pikkuletit! 

6 comments:

  1. hei voin ihan mielelläni kotiuttaa sen liilan kukkakruunun kiitos♥♥ Ihana tuo uusi pantakin... pakko etsii itellekkin kukkasia jostain BUUUUUU!!!!

    ReplyDelete
  2. Floral crowns are fantastic. Too bad that they don`t look so good on me. But they definitely look amazing on you! :)
    http://www.stefanystrange.com/

    ReplyDelete