20130403

VERSACE JEANS

Tänään oli koepäivä, joten pääsin hieman aikaisemmin. 
Kävimme Martin kanssa kiertelemässä kirppiksellä ja tein pari tosi kivaa löytöä. Ensimmäisenä tuo ruusuinen villatakki vitosella ja toisena nuo Versacen farkut myöskin viidellä eurolla. Tykkään molemmista ihan älyttömästi. Ensin mietin että leikkaisin noista farkuista shortsit mutta taidankin päätyä jättämään ne ihan farkuiksi. 
Ostin myös eurolla pussillisen tuollaisia värikkäitä pikkupompuloita. Näyttävät varmaan kivalta pikkulettien tai pikkunutturoiden kanssa!
Kun pääsimme Martille, minua odotti pari pientä pakettia Kiinasta. Tilasin nämä kännykän kuoret samaan aikaan kuin tuon Rilakkumankin. Tuo jäätelökuori on aivan täydellinen! Tuo pupun- korvallinen ja hännällinenkin on söpö, mutta tuo häntä-imukuppi ei meinaa pysyä sitten millään ja tuo näyttää ihan kamalalta ilman tuota häntää.. 

Jeans 2nd hand Versace, Witchcraft beanie from You're Not Human, wolf t-shirt Romwe, Aggy strap boots Dr. Martens, jacket H&M

Here's how the jeans look like on me. 

22 comments:

 1. hahaha noista ponnareista tulee mieleen lapsuus :D noi farkut on salee hianot!

  ReplyDelete
 2. rakastuin sun farkkuihin <3 : )

  ReplyDelete
 3. aggy deyn's and phone cases are perfect!

  ReplyDelete
 4. Amazing jeans!

  www.laceandpearlsbyroos.com

  ReplyDelete
 5. I love your phone cases! do you know if they're available for iphone, too? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm sure they are! Just search from ebay like "cute phone cases iphone". there are so much more cases for iphone so i'm sure there are some of these for iphone too^^

   Delete
 6. Miten joku voi löytää Versacen farkut kirpparilta!? Ihanat<3!

  ReplyDelete
 7. Ooooohhh, noi farkut on ihan mahtavat!

  ReplyDelete
 8. no words can describe ... <3

  ReplyDelete