20130502

WEEK ON INSTAGRAM

Niin söpö kissankorvapanta Choiesilta ja ihanat aamuiset meikkirähmät toisessa silmässä. Pisamiakin alkaa pikkuhiljaa ilmestymään. Voi kun niitä tulisikin tänä kesänä paljon!
Olen aivan hullaantunut noihin uusiin kukka-aurinkolaseihin. Muutenkin kevään tullen taas huomaa miten alkaa keräilemään itselleen kaikkea söpöä ja vaalean sävyistä.
 Lempikoru ikinä!
  Ruokavalioni on täällä asuessani ollut aivan älyttömän suppea, eli koostunut siis lähinnä nuudeleista mikropitsoista, kananmunista tai muusta vastaavasta. Tänään meinasi ihan oksettaa melkeinpä jokapäiväinen nuudeliannos salilta tulon jälkeen. Olisihan se kiva joskus jaksaa laittaa jotain elinvoimaisempaakin ravintoa jos joskus nälkäisenä kaupassa sellaista keksisi ostaa nakkien tai muun vastaavan sijaan..
 Söpö pilvenhattara vappupäivän aamuna.
 
 Jessus, että rakastan tuota kisua! Voisin halia ja pusia sitä mielin määrin aina kotona ollessani, jos ressukka ei vain kuolaisi koko ajan..
 Vappuaatto oli aika kuiva, mutta vappupäivänä join iloisen vappukaljan söpöillä pilleillä. 
Huomatkaa muuten että tekokynnet ovat poissa. Hyvä että ne ylipäätään irtosivat, oli nimittäin aikamoinen homma. Tuollaiset piti poistaa asetonilla, joten ajattelin että kätevänä liottelen niitä hetken kynsilakanpoistoaineessa. Leikkasin siis muovimukista pienen kupin ja löröttelin sitä mukiin, jonka pohja sitten suli ehkä kolmessa sekuntissa. Oli vähän tyhmä olo sen jälkeen..
Ihana kuva kodista ja kullasta vappupäivän illalta.

14 comments:

 1. I love these glasses! They look amazing!

  ReplyDelete
 2. asutko tuossa sinisessä talossa? IHANA

  ReplyDelete
 3. sunglasses and cat <3

  http://lidija-lostinafairytale.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. ihanat tollaset a-morirtyyliset noi arskat!!

  ReplyDelete
 5. Jotenkin aivan ihana postaus. Tuli hyvä mieli. Ite kanssa tykkään pisamoista ja toivon aina että niitä tulis paljon. Hyvää kevättä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpas tosi kiva kuulla, kiitos paljon!! Hyvää kevättä sinullekin!

   Delete