20130627

INDIETORISTA - MUOTIA, MUSIIKKIA JA DESIGNIA


Maxi dress AX Paris, Tardy boots Jeffrey Campbell, DIY flower headband

Olette saattaneet jo muissa blogeissa törmätä juttuihin Bassline-festivaalien osana järjestettävästä Indietorista.  Hietalahden tori siis täyttyy 30.6., eli tulevana sunnuntaina musiikista, muodista ja designista klo. 10-18. 

Indietorilla järjestetään Suomen suurin bloggaajien muotikirppis, jossa on mukana 35 bloggaajaa, minä mukaanlukien! Bloggaajat ovat myymässä torilla kahdessa erässä: ensimmäiset klo. 10-13 ja loput klo. 13-16, jolloin olen itse myymässä.

Sunnuntaina Hietalahden torilla nähdään myös Fashion & Design Market, jossa 28 kiinnostavaa suunnittelijaa ja brändiä on myymässä tuotteitaan.
Torin viihtyvyydestä vastaa näiden lisäksi lukuisat herkkupisteet ja musiikkitarjonta, josta huolehtii 3 dj:tä ja live-esiintyjät.

Lisätietoa Indietorista täällä

Tulkaa, jooko, sunnuntaina kello yhdestä eteenpäin tsekkailemaan mun pöytää! Itselläni on todella paljon lähes uusia vaatteita myytävänä, joita ei vain ole tullut käytettyä. Joten tulkaa sitten ostamaan mun pöytä puhtaaksi tai edes piristämään mun päivää vaikka vaan moikkaamalla, hihi!

23 comments:

 1. Superihania kuvia ja ihana asu<3! + Minä tulen sunnuntaina;)!

  ReplyDelete
 2. Ihana nähdä kuvia erilaisessa ympäristössä! Tukka, mekko, kukkapanta, kengät ja hiekka näyttää todella hyvältä yhdessä. <3

  ReplyDelete
 3. oi ompas ihania kuvia, vähä erilaisia ku yleensä! me likesss :---))

  ReplyDelete
 4. gorgeous outfit, stunning dress!

  Hayley xx
  www.addictionstoshopping.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. love this dress and your floral crown is so lovely <3

  http://alexostyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Oh my goodness the dress is amazing! :)

  floraldanielle.blogspot.co.uk
  x

  ReplyDelete
 7. pelkkää upeutta taas nää kuvat, en kestä! olispa toi Indietori edes pari päivää myöhemmin niin pääsisin ostamaan sun pöydän tyhjäks, perkeleen muuttokiireet. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ihanainen<3 Yyy, voi paska, ois ollut niin kiva nähä<3

   Delete
  2. joo niin olis ollut! meinasin jo tohon ekaan kommenttiin laittaa että tottakai olis vielä kivempaa nähdä sut kun ostaa sun vaatteitas lol mut mietin että oisinko ollut liian creepy (niin kun tunnetusti oon hih). :D

   Delete
  3. Et ole ikinä creepy<3 :-D ihana

   Delete
 8. voi luoja miten ihana asu♥♥♥♥

  ReplyDelete