20130602

PINKISH HAIR & FLOWER JUMPERFlower jumper and shorts 2nd hand, Aggy 1490 boots Dr. Martens

As you can see, my hair is dyed! For a long time I went to hairdresser last night. I got my hair dyed by Vivian, who's also my friend and works at Felisa-called hairdressing salon in Karkkila. She knew that I love pastel colored hair so she mixed some lilac and pinkish haircolor for me and I really love the result! I always kinda fail when I dye my hair on my own so it's lovely to get my hair done well at by a hairdresser.

Aah, tuo uusi tukkani! Eilisiltana kävin kampaajalla pitkästä aikaa! Ystäväni Vivian, joka on töissä Felisa-nimisessä kampaamossa Karkkilassa värjäsi tukkani aivan mielettömän söpöksi sekoittaen vaaleaa liilaa ja vaaleanpunaista. Vivian tiesi että tykkään ihan sairaasti pastellin sävyisistä hiuksista, joten ehdotti minulle vaalean liilaa, jota hän ei ollut vielä päässyt testaamaan kenellekään. Tykkään ihan älyttömästi lopputuloksesta ja muutenkni oli ihan älyttömän mukavaa kun oikea kampaaja värjäsi hiuksia. 

Näissä kuvissa latvoissani on vielä pinkkiä color bugia. Oli kiva saada kyseistä tuotetta tukkaani, koska olen pohtinut itsekin sellaisen hommaamista, mutta olen ollut hieman epäileväinen sen suhteen. Vivian kuitenkin vakuutti että tuokin, jota hän hiuksiini laittoi, oli jo monta kertaa käytetty, eli color bugia voisi kuvitella riittävänkin jonkin aikaa.

Felisan fb-sivut löytyy täältä (click). Suosittelen todella lämpimästi Vivianin taitoja!Musta tuntuu että mulla olisi nyt ihan hirveästi matskua jaettavaksi tänne, mutten ole ehtinyt koneella olemaan: siskon lakkiaiset, päättärit, kirppislöytöjä..  
Toissapäivänä käytiin Martin kanssa kirjokaaressa, josta sai tuolloin muovipussillisen vaatteita vain kympillä! Tulihan sieltä sitten bongailtuakin paljon vaatteita ja muita mulle ja Martille molemmille. Yksi löydöistä oli tuo ihana kukkavillapaita, joka olisi yksinään maksanut 4 euroa. 

13 comments:

 1. rakastan sun hiuksia : ) oot ihana <3

  ReplyDelete
 2. oi upea tukka ja tyttö! ♥ tykkään viljellä tota 'upea' -sanaa aina sulle kommentoidessa muttaku mitä muutakaan voi!

  ReplyDelete
 3. Amazing! <3 love your hair

  ReplyDelete
 4. Iiih en kestä kun oot niin sulonen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aw ihana<3 tänä kesänä olisi hyvä nähdä!

   Delete
 5. Nuo sun hiukset näyttää super hyviltä:)<3!

  ReplyDelete
 6. seriously, i just spent two hours straight on your blog and i just cannot get enough of it, it's just so amazing and you are so beautiful !

  ReplyDelete
 7. Your hair is really amazing! Like your blog btw

  ReplyDelete