20130922

AVIATOR JACKETJacket Lindex, blouse from my mother, hat Fredrikson, Aggy strap boots Dr. Martens

I really like the colors of these photos. I love fall when trees and lawn gets such a beautiful colors and everything is a little bit darker.

Tykkään kovin näiden kuvien väreistä. Rakastan muutenkin syksyä, kun puut ja maa muuttavat väriään rusehtavaan kauniiseen suuntaan. Muutenkin syksyssä on aina jonkinlaista ihanaa tunnelmaa kun synttäritkin lähestyy, hih! 
Löytyykö täältä muita syksyn rakastajia? 

21 comments:

 1. gorgeoussss outfit! Everything is amazing, that jacket, the boots, the dress everything.

  Hayley xx
  www.addictionstoshopping.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. ei löydy syksyn rakastajaa täältä vaan vihaaja mut löytyy yks asun rakastaja kyllä. ♥ (yllätyspyllätys) nää kuvat saa mut haluumaan tollasta takkia vaan enemmän ja enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten syksyä voi vihata, haha! Mistä vuodenajasta sitten muuten tykkäät? :>
   Hihii voi kiitos ihanainen<3

   Delete
  2. oon aina vihannut syksyä ja kevättä, oon ihan outsiideri. :( talvi on ehdottomasti mun lempivuodenaika, ollut aina! niin kaunista + joulu. ♥ mut pukeutumisen kannalta tykkään kesästä eniten kun ei tartte miettiä esim. että rypistyykö paidan kangas paksun talvitakin alla jne. ja muutenkin enemmän vaihtoehtoja mitä laittaa päälle eikä shoppaillessa tarvi sovituskopissa kuoritua hirveen vaatekerraston alta. ja korkokengillä on vähän turvallisempaa liikkua, lol. ja ole hyvä ihanaisempi! ♥

   Delete
  3. Ah, ite taas rakastan juuri kevättä ja syksyä juuri pukeutumisen takia! Kesäpukeutumista vihaan koska en halua kenenkään näkevän lyllyviä jalkojani tai käsivarsiani.. Mutta talvi on kyllä tosi kaunista<3

   Delete
  4. mitään lyllyviä jalkoja ja käsivarsia ookaan, höpsönen! ♥

   Delete
 3. you rock blue lipstick and burgundy boots perfectly and flawlessly, girl :)

  ReplyDelete
 4. yyyyh haluun kans tollasen takin mut lindexin netistä ei ainakaa enää löydy =(
  oot upee!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niii pitää toivoo et tulis nyt syksyllä samankaltaisia, ostin ton nimittäin melkein 3 vuotta sitten:-(
   Kiitos!!

   Delete
 5. Upeita kuvia, oikeestaan super ällistyttäviä:D! Tykkään hirveesti. Paikan, asun ja huulipunan yhdistelmä on vaan kertakaikkisen näyttävä, vaikka nää on kuitenkin aika yksinkertaisia kuvia. Ihana<3!

  ReplyDelete
 6. ihana, kun asun värit sointuu niin nätisti taustan lehtien kanssa!
  Syksy on ihanaa! saa pukeutua ihan rauhassa kerroksiin ilman, että täysin läkähtyy ja ruska on kaunista ja syyssateet ja muutenkin syksy on vaan niin mahtavaa! miinuksena sit et oon usein melkeen koko syksyn kipeenä ja stressaan mut hyvät peittoo kyll huonot puolet <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!^^
   Ah, nuo asiat juuri<3 Joo toi on kyllä miinus mutta silloinkin voi vain ihanasti käpertyä sänkyyn peiton alle niin ettei ole liian kuuma, mmmm!

   Delete
 7. I love your shoes! They are amazing! The whole look is great!

  Dawn
  Artofbeingweird.wordpress.com

  ReplyDelete