20131004

CHUNKY HEELED SUEDE BOOTSSuede boots Mart of China, t-shirt Sheinside, shorts and jacket thing 2nd hand

I felt myself so gothic today with these clothes. I still really like this outfit and every detail of it. New shoes are just gorgeous, second hand jacket thing, hair, shirt, new earrings.. 

Tänään on ollut aika gootti-olo päivän asussani. Silti tykkään tästä asusta aikalailla kaikkine yksityiskohtineen. Kesällä ostastani takkiliepukkeesta, hiustupsukoista, paidasta, juuri laitetuista korviksista ja tietenkin noista Mart of Chinan kengistä, jotka kruunaa koko asun.

Kävin tosiaan tänään laitattamassa korvikset itselleni. Otin korvikset itselleni ensimmäistä kertaa vasta kasilla ja silloin tykkäsin pitää vain kamalan painavia korviksia, joista sitten korvat ärsyyntyivät niin että jätin ne niin pitkäksi aikaa rauhaan että menivät kokonaan umpeen. 

Smileynkin laitoin tänään taas menemään läpi, oli sitä niin ikävä.

9 comments:

 1. makosa toi takkiviitta-asiajokumikälie! tykkäilen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mustakin, outoa ettei ole kauheasti tullut pidettyä :D

   Delete
 2. Sie oot niin kaunis! Aattelin kysästä, että miten oot saanut siun kommenttiboksista tollasen nuin yksinkertaisen että tunnisteet ja montako kommenttia o noin lähekkäi ja keskellä somasti?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!!
   Apua, en yhtään muista/tiedä kun mulla on ollut tämä ulkoasu niin kauan.. Luulisin että mulle tuli tuollainen automaattisesti kun otin ulkoasumalliksi olikohan se Miniman..? Ja sitten vielä jostain kohdasta oon painanut sellaista nappulaa että mun blogissa melkein kaikki tekstit menee tuollatavalla keskitetysti. Toivon että auttoi millään tavalla, mutta en oikeasti muista miten oon nuo saanut:(

   Delete
 3. Another outfit that looks great on you!

  Dawn / Artofbeingweird.wordpress.com

  ReplyDelete