20131212

LUMENE NATURAL CODE

 Sain eilen kivan pikkupaketin Lumenelta Indiedaysin kautta. Paketti piti sisällään mustan ripsivärin, sinivihreän rajauskynän ja huulikiillon. Ripsivärejä kaipaan aina, huulikiillot ovat kivaa vaihtelua ja olen ihan ihastunut värillisiin rajauskyniin, joten paketin sisältö miellytti kovin, kuten uusi kosmetiikka yleensäkin joka kerta!
Mielessäni kävi myös että voisin tässä joku päivä kokeilla Nadjan meikkipostauksen innoittamana tuolla sinertävällä silmäkynällä huulien rajaamista, tuo väri luultavasti nimittäin sopiikin paremmin turkoosin huulipunani kanssa.
Ajan kuluessa olen taas mieltynyt ajatukseen huulikiiltojen käyttämisestä, mutta kaikki omistamani huulikiillot ovat punaisen sävyisiä, jonka vuoksi kiilto on alkanut inhottavasti leviämään huulten yli sottaisen näköisesti. Lumenelta saatu vaalean persikkaisen sävyinen huulikiilto on siinä mielessä paljon kivempi vaihtoehto sen takia ettei levitessään punaa koko naamaa, joten rulenkin varmaan aika usein käyttämään tätä silloin kun en jaksa huulipunaa laittaa.
Natural Coden ripsiväri levittyi erittäin tasaisesti, ehkä jopa omaan makuuni liian tasaisesti. Yleensä tykkään siitä että ripsaria saa laitettua monta kerrosta niin että ripsien päällä on aika paljon ripsaria, joidenkin mielestä varmastikin paakkuisen näköisesti. Tällä ripsarilla ei ainakaan paakkuja saa tehtyä, joten siinä mielessä hyvä niille jotka haluavat ripsiin vain pituutta ja väriä. Kyllä tämä minullakin tulee varmasti käytettyä loppuun!

No comments:

Post a Comment