20140128

FAVORITE PERFUMES

 I bought Marc Jacobs Daisy about five years (time goes too fast) ago from my trip to Stockholm. I still love this but haven't been using it for a long time.. 

Marc Jabobsin Daisyn ostin Tukholman reissulta noin viisi vuotta (miten aika voi mennä niin äkkiä?) sitten. Olen tykännyt tästä ihan älyttömän paljon, vaikka nyt ajan kuluessa tuoksusta on tullut vähän voimakkaampi. Harmi että pullosta on hukkunut johonkin se "suihkutinosa", joten tuota on nyt aika hankala käyttää.. 
I got Lady Gaga's Fame perfume from my parents last Christmas. I really liked this since I smelled it for the first time.

Lady Gagan Fame-tuoksun sain juuri viime jouluna vanhemmiltani. Olin aikaisemminkin haistellut tuota ja tykännyt kovasti, mutten ollut raaskinut ostaa, joten tuo oli oikein mieleinen lahja. 
Anna Sui's La Vie Boheme has been my favorite for the past year. The scent of this is fruity and fresh and I use it pretty much everyday. 

Anna Suin La Vie Bohemen sain äidiltäni ikään kuin myöhästyneenä syntymäpäivälahjana. Tuoksu on ihanan hedelmäinen ja raikas, joten tätä tulee käytettyä tosi paljon. Raahaan tuota yleensä mukanani koko ajan laukussa ja suihkin päivän mittaan lisää. 
I got Marc Jabobs Oh Lola! from my boyfriend almost two years ago. This is probably my all time favorite perfume! 

Sain Marc Jacobsin Oh Lola!n maailman ihanimmalta poikaystävältäni ihan yllättäen lahjana melkein pari vuotta sitten. Tämä on varmaan lempihajuveteni ikinä, ihan myöskin sen takia että sain sen Martilta niin yllättäen ja oli mieleenpainuvaa, hih!
I think that all my perfumes are in really beautiful bottles which make them even more lovable. 
All my perfume bottles are unfortunately pretty dirty because I always keep some perfume bottle in my bag, which maybe isn't the best place for them.. 

Kaikki hajuveteni ovat mielestäni erityisen ihania siksi että ne ovat kauniissa pulloissa. Sääli että kaikki pulloni ovat vähän likaisenpuoleisia, sillä pidän aina jotain hajuvesistäni mukanani saastaisessa laukussani, josta löytyy ties mitä..

5 comments:

 1. Marc Jacobsin hajuvedet on ihania, pulloja myöten! oma suosikki on Dot, suosittelen! ja Oh! Lola on myös yks suosikkeja. :) en muista yhtään miltä Fame tuoksuu mut ihailin joskus tota miten toi ite hajuvesi on mustaa, ihan parasta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano<3 Olen muistaakseni Dot:iakin joskus testannut mutta nyt ei kyllä muistu tuoksu mieleen, pitääkin joku kerta käydä jossain tuoksuttelemassa :> Ite tykkään tuosta Famesta ihan älypaljon, kannattaa kokeilla!

   Delete
 2. marc jacobs perfumes are just beautiful, i love daisy and lola
  ellie; lunatheblog

  ReplyDelete
 3. Oi haluisin kokeilla Anna Suin hajuvesiä mut en oo löytänyt niitä mistään : ( paitsi tietty netissä mut on vähän vaikeeta ostaa kiva haju haistamatta sitä ensin BUUU Gaga on mun lemppari myös♥

  ReplyDelete