20140209

BLONDE IS BACK

Eilen tukka vaaleni sitten pitkästä aikaa oikein kunnolla. Valitettavasti vetyperoksidin ja liilan tukan yhdistäminen ei ollut paras vaihtoehto ja nyt tykassa on aika voimakas vihertävä sävy keltaisine vivahteineen. Kuvissa lopputulos ei edes näytä niin pahalta, mutta onneksi tukka ei ole pelkkä katastrofi vaan omalla tavallaan ihan hauska. En siis varmaan tule värjäilemään tätä pahemmin enää ennen vanhojen tansseja.
H&M:ltä ostettu söpö uusi poskipunasuti. Postiluukkuun pitäisi jossain vaiheessa kolahtaa poskipunapaletti joten tuo pääsee piakkoin käyttöön..
Uusia kynsilakkoja ♥ Olen ehtinyt testaamaan jo tuota turkoosia mattalakkaa, joka näkyykin edellisessä postauksessa ja tykkään todella paljon! 

Varasin muuten juuri itselleni ensimmäistä kertaa ikinä ajan rakennekynsien laittoon. Olen niin pitkään geelikynsistä haaveillut että nyt vanhojen tansseja lähinnä ajatellen vihdoin raaskin varata ajan kynsien laittoon. Mielessäni kiiluisi jonkinlaiset kivat stilettokynnet tai ehkä sydänkärjelliset kynnet punaisena tai mustana, sillä ne sopisivat mekkooni parhaiten.. Varmastikin laittelen kuvia kynsistä sitten jo keskiviikkoiltana!

4 comments:

  1. Mulle kävi sama homma, mutta söpön mintunvihreän sijasta mun hiukset oli myrkynvihreän turkoosit... :D Hyvältä näyttää tolleenkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm.. Noh kiitos sitten! :D ei tuo onneksi ole enää niin paha

      Delete