20140206

UNDERGROUND GIRLS - WAITING FOR


As I promised, here is my bands first recorded song "Waiting for". In this song all of us are singing and Elisa (on right on the photo) is playing keyboards, Eeva is playing guitar and I'm playing percussion. 
Soon we are going to record another song so stay tuned! 
We also made a Facebook page to our band and you can go like it from here.
Please, let us know what you think! ☺

24 comments:

 1. Hmm... I don't like it.. Sorry :( the song is ok, but your voices... I dunno :l
  But keep in mind that I'll always like you and your blog:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. But it's okay! Good you like me anyway lol :D Thank you!

   Delete
 2. En pidä lauluäänistä. :( Noista tuo matalampi ääni vielä menettelee, korkeemmasta en pidä ollenkaan. Mutta muuten ihan ok biisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makuasioista ei voi kiistellä! Sääli ettet tykkää!

   Delete
 3. mun mielestä laulut on tässä biisin parhaimmistoa! Hyvä kappale muutenkin, ootteko tehnyt tän itse? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! :> Joo, tää on Elisan tekemä!

   Delete
 4. Minusta äänet sopivat hyvin yhteen. Jatkakaa samaa rataa. Biisi oli muuten hyvä mutta oisko ollut tuo kosketinsoittimen ääni joka tuli mielestäni hieman liian voimakkaana esiin, peitti jonkun verran lauluääniä.

  ReplyDelete
 5. lovely song, I like the voices in the game is great!

  ReplyDelete
 6. Muuten hyvä mutta englannin kieli vähän takkuaa, oikeastaan kaikilla :/ laulaisitte suomeksi niin olisi upeaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Noh, finglish, minkäs sille mahtaa :D halutaan kaikki/ollaan totuttu tekemään biisejä englanniksi :>

   Delete
 7. Tykkään sun äänestä tässä, varsinkin matalat äänet soi ihan sika hienosti, mutta jotenkin muiden äänet ei vaan toimi. Tai ehkä jossain toisessa kappaleessa voisin kuvitella toimivankin. Mutta biisi on hyvä ja oon kade tästä teiän koko projektista !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, bändiopekin antoi meille kyllä tänään palautetta että olisi kannattanut käyttää laulujen äänitykseen enemmän aikaa, ettei vastannut sitä mitä olisi voinut olla.. Kiitos!

   Delete
 8. Ihana biisi, jäi soimaan päähän! :D Matalat äänet sopii mun mielestä hyvin tohon biisiin.

  ReplyDelete
 9. lausutte tosi huonosti englantia, mikä on sääli koska oisitte muuten cooool

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hööh, osaatko sanoa että mikä lausumisesta tekee huonoa, eikö siitä siis saa selvää vai miten? :)

   Delete
 10. jos tunnistan oikein, niin mun mielestä sä oot ainut jonka ääni miellyttää. muut on jotenkin... en tiedä, ärsyttävän kimeä-äänisiä :D en tykkää. teinä harkitsisin, että sä laulaisit pääosassa ja muut stemmoja tms... mutta varmasti vielä pystytte kehittymään, keep up the good work.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa a, en tiedä miten sitten.. Mutta kiitos, en kyllä tiedä että kenen puolesta :D en ikinä voisi tässä bändissä ehdottaakaan moista sillä aloitettiinkin tämä bändi lauluyhtyeen pohjalta. Lisäksi en ole itse tehnyt vielä ollenkaan biisejä itse joten ei tulisi kuuloonkaan :D mutta kiitos!

   Delete
 11. En oikeastaan kauheasti lämpene kenenkään äänelle yksinään, mutta taustaääninä kaikki toimivat ihan hyvin. Ja tosiaan ymmärrän kyllä että englanniksi kirjoittaminen tuntuu helpommalta, en itsekään haluaisi ikinä tehdä biisejä suomeksi kun englanniksi, mutta tosiaan tuo teidän englanninkielen lausuminen takkuaa kaikilla hitusen, mikä vie sitten huomiota itse biisiltä ja laulamiselta mikä ei ole hyvä asia :/. Sanatkaan eivät mitään erityisen vaikeita olleet siis siinä mielessä että nuo samat sanat toimisi kyllä ihan suomeksikin :)
  Jatkakaa ehdottomasti omien biisien tekemistä, minusta on aina mahtavaa että ihmiset tekevät omia biisejä eivätkä vain covereita, arvostan! Ja teillä on kyllä kaikilla hieno tyyli että ulkoisesti bändillä on kaikki kunnossa :D

  Jatkakaa vaan, älkää lannistuko! :)

  ReplyDelete
 12. Sama anonyymi täällä kuin tuossa edellisessä kommentissa, mutta siis kuuntelin tuon No Offence biisin teidän facebook-ryhmästä ja sehän on tosi hyvä! Jos siis olet tuo basisti, niin olet ehdottomasti bändin paras laulaja! Mun mielestäni koko juttu toimisi paremmin jos olisit itse päävokalisti ja nuo kaksi muuta olisivat taustalaulajia :) Toivottavasti en ole kuulostanut liian ylimieliseltä, yritän aina antaa rakentavaa palautetta mielummin kuin ympäripyöreitä kehuja :P

  ReplyDelete