20140327

CUTE LITTLE HEADBAND

Today I got that pretty little flower headband that I ordered from ebay. It cost under 5 euros and the shipping was quick. 

Tänään saapui postissa ebaysta tilaamani pieni kukkaseppele. Päässä tämä on hieman tökerömmän näköinen kuin nahistunut Seppälästä yli vuosi sitten ostamani yksilö mutta olen tosi tyytyväinen kyllä varsinkin kun hintaa katsoo.
Koeviikko alkoi valitettavsti tänään mutta en ole vielä ehtinyt vaipua epätoivoon osaamattomuuteni kanssa, sillä oli myös aivan ihana auringonpaiste ja toivonkin keränneeni naamalleni kevään ensimmäiset pisamat. 
Kaunis ilma innosti käymään myös Eurokankaassa ostamassa samettikangasta ja kuminauhaa niin paljon, että huomenna yritän "ommella" itselleni nauhabikiniyläosajutun, jollaista himoitsin maanantaisessa toivelista-postauksessani. Olen niin huolimaton ja kärsimätön, että kauhulla odotan millaista jälkeä tulee..

Geelikynteni ovat "kestäneet" nyt kuusi viikkoa ja ovatkin pysyneet huolimattomissa käsissäni yllättävän kauan, vain yhden olen kadottanut pari viikkoa sitten överihumalassa. Voi kun jostain ilmestyisi rahaa sen verran, että raaskisin käydä huollattamassa.

8 comments:

 1. Love these photos, its a very cute and good value headband, does the seller do other bands like that?

  The Quirky Queer

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :> I couldn't find other ones, but you can find this headband from here:
   http://www.ebay.com/itm/1-X-Pink-White-Half-Flower-Headband-Hair-Head-band-Chain-Wreath-Crown-Garland-/321245465766?pt=US_Hair_Accessories&hash=item4acbb8cca6

   Delete
 2. Nice little headband! It looks really good on you!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. you look awful
  ugly bitch

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Because you think I'm ugly? Yes, sure I will

   Delete