20140709

♥ ENGLAND ♥

I'm back! Yesterday I came home from the most amazing travel ever. 
In the end we only spent two days in London center because we had so much fun at Twyford, the town we lived at. We also went to Reading couple times and I actually did have better time there comparing to London visits. 
Even though I'm really happy to be back home, I still feel kind of confused of not being at Twyford anymore. People in England were awesome and I just fell in love with everything.

Eilen tulimme takaisin Suomeen Elisan kanssa 10 päivää kestäneeltä reissultamme Englantiin. Loppujen lopuksi oltiinkin Lontoossa vain kahtena päivänä, joka ei harmita kyllä lainkaan, sillä aika ei käynyt missään vaiheessa pitkäksi. Pelkästään Twyfordissa, kylässä jossa asuimme, olisi viihtynyt vielä pidempään.
 Matka oli helposti elämäni parhain ja vaikka onkin ihanaa olla taas Suomessa, on mulla vielä aika hämmentyneet fiilikset olla takaisin Suomessa. Englannissa oli kaunista ja ihmiset olivat mahtavia.

14 comments:

 1. upeita kuvia! oon kateudesta vihree nyyh!

  ReplyDelete
 2. Aww it makes me happy that you enjoyed England. You'll have to come visit us again :)

  Cats in Crop Tops

  ReplyDelete
 3. koskaan en oo tahmeemman näköstä puhelimen näyttöä nähnyt ;DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. melkeen koskaan en oo tärkeempää kommenttii nähny :DD

   Delete
 4. Kivoja kuvia, Englanti on kyllä monella tavalla niin mahtava paikka elää ja asua - olen syyskuussa muuttamassa sinne pysyvästi! :) Lontoo on ihan totta tavallaan yliarvostettu kaupunki, tai muut hyvät paikat jää ihan liian usein täysin sen varjoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Siltä vaikuttaisi! Itse muuttaisin tosi mielelläni just Twyfordiin, mikäli olis siihen mahdollisuus.. Joo osaan kuvitella! Englannissa just kaikki vähän maaseudummatkin oli niin kauniita. Ihan erilaista kuin Suomessa!

   Delete
 5. UIjui miten upeeta, haluaisin niin kovasti Englantiin ;__; Makeita kuvia!

  ReplyDelete