20140725

PLAID SKIRT & LACE SHIRTTartan skirt and sunglasses ebay, hat H&M, Jadon boots Dr. Martens, lace shirt Primark, spike choker Romwe

Sorry for these shitty outfit photos but I just wanted to show you this really pretty new skirt I got today. I forgot my tripod to Martti's car so I had to improvise with taking these photos.

16 comments:

 1. Amazing outfit! You put my wardrobe to shame!

  Emma x
  BEAUTY AND RAGS

  ReplyDelete
 2. ugh your tights <33333333333333333

  http://munchmecat.blogspot.ch/

  ReplyDelete
 3. A great outfit !
  You are beautiful :*

  withoutanyweight.blogspot.coom

  ReplyDelete
 4. Heippa!

  Tääl ois yks uus lukija ilmottautumassa! Tosi kivoja kuvia ja tykkään sun tyylistä! :) Oon koulussa aina kattonutkin, että joistakin sun asusteista tulee mieleen Gwen Stefani, ja on ihan mahtavaa, että löytyy näitä muitakin Gweniin hurahtaneita ;D Mää oon siis n. 10 vuotta kattonu Gweniä ylöspäin, ollu semmonen roolimalli mulle. Vaikka No doubtin musiikista kyllä enemmän pidän, niin hän on vaan se juttu^^
  Halusin vaan tulla sanomaan tämän, että et ihmettele jos koulussa yks punapää tuijottaa pitkään ;D Tykkään tosi paljon sun tyylistä ja jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitti tosi paljon!! Joo itelleni Gwen on oikeestaan ainoa artisti kehen oon ollut kunnon fanityttö aina:D Mulle kolahtaa sekä No Doubt että soololevyt, niitä soolojuttuja oon ite kyllä enemmän kuunnellut.
   Kiitti vielä tosi paljon, tää piristi tosi paljon! :>

   Delete
 5. Your skirt reminds me of a vintage school skirt- great outfit! x
  eleanor's adventures in wonderland

  ReplyDelete
 6. Nice!

  http://theragdolls.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. moimoi, uusi lukija ilmottautuu. :3 en yleensä kauheesti välitä muotiblogeista, mutta täytyy kyllä myöntää, että tähän sun blogiin jäin koukkuun, kun tän ihan vastikään löysin!
  sulla on tosi ihana tyyli ja kaikki kuvat on jotenki erittäin silmää miellyttäviä. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos tosi paljon! Kiva kuulla että tykkäät!:)

   Delete