20140730

WINKIE WINKIE BEAUTY

Toissapäivänä saapui postissa yhteistyön merkeissä saamani Winkie Winkien ihana paketti! Perjantaina sain kuulla pakettini päässeen postiin ja paketti oli postilaatikossa jo maanantaina. Ei siis tarvinnut tosiaankaan turhia odotella! 
Paketti oli jo ulkonäöllisesti aivan ihana ja tuotteet oli pakattu söpöihin vaaleanpunaisiin muoveihin. Muutenkin olen itse paketin sisältöön todella tyytyväinen!
Käytän aina aika tummia huulipunia, eikä pinkkiä useinkaan mun meikeissä näy, mutta silti tykkään ihan älyttömästi pinkeistä huulipunista. Winkie Winkie lähetti 3 Concept Eyesin lip pigmentin sävyssä Electro Pink ja en voisi olla tyytyväisempi. Tuo on todella riittoisaa ja väri on aivan täydellinen. Itse laitoin tuotetta huulilleni ensin pohjustamalla huulia meikkivoiteella ja puuterilla, että huulipigmentti levittyi tuolla tavalla aika tasaisesti ja mattaisesti. Huulipigmentti on myös kestävää, joten luulen että tuo tuubi kestää onnekseni pitkään!
Toinen saamani juttu oli nämä Dolly Winkien Dolly sweet-tekoripset. Tykkään noista aivan älyttömästi! Olen yleensä aina pitänyt vain tasaisia halvimpia Seppälän tekoripsiä, joten nämä ovat kyllä aivan luksuksen ihanat! Lisäksi tuo mukana tuleva ripsiliima on parasta mitä olen kokeillut.
Mulla on ollut tässä ihan vastikään silmätulehdus, joten en alkanut laatimaan nyt sen kummallisempaa meikkiä noiden kanssa, vaikka näyttäisikin varmaan sata kertaa paremmalta vielä eyelinerin kanssa. Oma ripsienlaittotaitoni ei ole siis mikään parhain, haha! 
Kolmas saamani juttu oli tuo aivan ihana valkoinen kukkapanta! Kaikki kukkapantani taitavat olla vaaleanpunasävyisiä ja olin jo pitkään ehtinyt haaveilemaan valkoisesta kukkapannasta. Tätä tulette varmaan näkemään usein asukuvissakin ☺ 

Kaikenkaikkiaan voin todella lämpimästi suositella Winkie Winkietä. Toimitus oli nopeaa, asiakaspalvelu toimii, tuotteet ovat todella ihania!  
http://www.winkie-winkie.com/

6 comments:

 1. Those lashes are gorgeous- you look so pretty and natural x
  eleanor's adventures in wonderland

  ReplyDelete
 2. miks photoshoppaat (tai ainakin siltä näyttää kun ne on eriväriset) välillä silmäs paljon sinisemmiks mitä ne on? musta niiden luonnollinen harmahtava väri on just täydellinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saattaa näyttää muuten tosiaan siltä, kun laitan yleensä aina kuviin joko sinertävän, punaisen tai vihreän sävyn photofiltrellä! :D Saa muuten kuvat näyttämään mun mielestä kivemmilta:> Mut kiitos paljon!!

   Delete