20140724

WINKIE WINKIE

Eilen törmäsin Facebookissa mainokseen uudesta suomalaisesta nettiputiikista nimeltä Winkie Winkie, jolla on etusivunsa mukaan Suomen kattavin valikoima aasialaisia kauneustuotteita. 
Jo pelkällä vilkaisulla ihastuin sivustoon kokonaisuudessaan. Verkkokaupan ulkoasu on todella söpö ja selkeä ja tuotekuvat ovat laadukkaita. Itselleni muodostui aluksi kuva, että Winkie Winkie keskittyy paljolti laadukkaisiin peruukkihin. Putiikilla on laaja valikoima ihania peruukkeja, vaikka itselleni en sellaisia osaakaan kuvitella arkikäytössä. Itse kiinnostuin lähinnä aasialaisista kosmetiikasta ja sivuilta löytyi nopeasti kokonaan oma kategoria 3 Concept Eyesille, merkille josta en ollut itse ennen kuullutkaan. Merkiltä löytyy paljon ihanan värisiä huulipunia, joista mielelläni ottaisin ainakin kaikki. Oma kategoria löytyi myös Dolly Winkille, jolta löytyy mitä ihanampia tekoripsiä. Haluaisin itse erityisesti kokeilla Dolly Winkin alaripsiä!
Erityisen miellyttävää nettikaupassa on juuri se että meikkituotteiden kuvauksissa on selkeitä kuvia tuotteen ulkoasusta, että tuotteesta käytössä. Itselleni on ainakin hankalaa saada tarpeeksi hyvää kuvaa huulipunasta ilman että näen kuvia punasta huulilla. 

Kasasin kollaasiin lemppareistani Winkie Winkieltä:
1. AquaDoll Princess Anna-peruukki 
2. 3 Concept Eyes - Huulilakka 06. Dahlia
3. Dolly Wink NO.01 Dolly Sweet-tekoripset. 
4. 3 Concept Eyes - Creamy Huulipuna 02.
5. 3 Concept Eyes - Huulilakka 04. Disco Lila
6. 3 Concept Eyes - Huulipigmentti 01. Electro Pinkki
7. Rosey-kukkapanta 
8. Brightlele - Cho Pretty, liukuvärjätty peruukki
9. Orkideapinni
10. Dolly Wink alaripset
11. 3 Concept Eyes - Duo Poskipuna 03.
12. 3 Concept Eyes - Duo Poskipuna 01
13. 3 Concept Eyes - Huulipigmentti 06. Issue Punainen
14. Dolly Wink Point Lame Korostus Luomivärikynä 03. Hopea
15. 3 Concept Eyes huulipunasivellin
(Oikeat tuotteet löytyvät klikkaamalla lihavointia) 

Winkie Winkien verkkokaupan alareunasta löytyi kohta, josta sain selville että verkkokauppa tekee mielellään yhteistyötä bloggaajien kanssa, jotka kokevat sivun ilmeen ja tyylin sopivan itselleen. Minäpä tietenkin riemuissani heti näpyttelin viestiä ja onneksi Winkie Winkie oli myös kiinnostunut yhteistyöstä kanssani. 
Tulen siis saamaan muutaman tuotteen itselleni Winkie Winkien kautta, mutta tämän postauksen tekeminen ei tuo minulle rahallista voittoa, voitte siis klikkailla noita linkkejä ihan rauhassa, en saa niistä mitään voittoa, hehee!

Winkie Winkiellä on voimassa koodi, jolla saa 10% alennuksen peruukkeja ostaessa. Koodi on siis PERUUKKI10 ja se on voimassa 7.8. asti. 
Tässä vielä linkki Winkie Winkien facebook-sivuille. 

5 comments:

  1. Love the selection!

    x Dawn
    www.wickedlypleasant.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Meiltä löytyy samoja toiveita :D Mun toivelistan voi käydä katsastamassa täältä: http://lovingdot.blogspot.fi/2014/07/winkie-winkie-wishlist.html

    ReplyDelete