20140912

Dreams, they feel like memories when I dream of you

1. Kun muutettiin tänne uuteen kämppään, mun teki mieli alkaa tekemään kaikenlaisia smoothieita, mutta kämppikset olivat ehtineet rikkoa edellisen.. Ada toi viimeviikolla mulle ja Martille tuparilahjaksi tehosekoittimen ja oon ehtinyt jo hyvin sitä käyttääkin!
2. Kävin vilkaisemassa Seppälän alennusmyyntejä ja löysin yhdet hyvät rintsikat ja kahdet sairaan kivat alkkarit. Noiden yhteishinnaksi tuli vain 11 euroa. Seppälä yllättää tosi iloisesti usein!
3. Ostin Seppälästä myös irtoripsitupsuja, sillä normipäiväkäyttöön normaalit tekoripset tuntuvat turhan raskailta. Tuolla paketissa oli lisäksi pinsetit ja ripsiliima, joten oli todella hyvä ostos.
4. ♥ Hypärit, kokis ja tumblr. 

Mulla on maanantaina elämäni ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset, joten ajattelin sen kunniaksi luetella tämänhetkisiä lempparijuttujani.

Lempimusiikkia: Clean Bandit - Extraordinary, Grimes feat. Blood Diamonds - Go, t.A.T.u.

Lempiohjelma: Sinkkulaiva. xD En voi ymmärtää miten moinen paska voi olla niin koukuttavaa. Voi sitä onnen määrää, kun näin kesän lopulla mainoksen toisesta tuotantokaudesta!

Lempiruoka: Avokado, ruusukaali ja soijarouheruoat. Ollaan Martin kanssa usein kokkailtu täällä soijarouheesta, sillä se on niin paljon halvempaa kuin liha. Eilen söimme vaihteeksi jauhelihaa ja pakko sanoa, että oli ikävä soijarouhetta.

Lempivaatteet: Chokerit, Urban Outfittersin ruutuhame, Winkie Winkien kukkapanta, kirppikseltä ostettu pitkä, kamelinruskea villakangastakki ja Young Hungry Freen harness-juttu. 

2 comments: