20141106

Living room

Ajattelin nyt jakaa kanssanne pari kuvaa meidän olohuoneesta, sillä saatiin vihdoin ja viimein sohva, sekä ripustettua taulut seinille. 
Saimme tuon sohvan sukulaisilta ja oon ihan älyttömän tyytyväinen. Alunperin oli suunnitteilla hommata Ikeasta halpa pieni tekonahkainen kahden istuttava, mutta tämä nyt päihittää sellaisen ihan täysin. Mukavuutensa lisäksi viininpunainen väri sopii hyvin Ikeasta ostettuun persialaistyyliseen mattoomme. 
Haluaisin vielä niin paljon kaikkea tänne, kuten jotain ihania itämaisia sohvatyynyjä ja suuren viltin värikkäistä isoäidinneliöistä.
Vaaleat taulut ovat Tuomo Klemin ja sohvan yllä olevat Antti Raitalan.

Kotiaiheista puheen ollen, haluaisin ihan sairaasti jonkun pelikoneen. Unelmana olisi Nintendo Wii ja Mario Kart tai joku pleikkari Crash Bandicootilla. Ei jollakulla sattuisi olemaan myytävänä halvalla toimivaa, haha ☺

2 comments:

  1. Onpa kivannäköinen olohuone! :) Me kans muutettiin viikko sitten ja ensi viikolla pitäisi olla tulossa aika samanvärinen sohva kuin teillä, mutta muuten puuttuu kyllä vielä melkeen kaikki... vähitellen, vähitellen.

    ReplyDelete