20150121

NEW NAILS & SOMETHING ELSE

Still alive! Oon ollut niin huono bloggari tämän alkaneen vuoden ajan, mutta mulla on kyllä syyni. Musikaali on nyt ohi ja seuraavaksi jännitän ylppäreitä. Kahden viikon kuluttua on jo tekstitaito sekä enkun ja ruotsin kuuntelut.. Tämä jatkuva stressaaminen on kyllä hiton puuduttavaa. Koko ajan isoja stressin aiheita ja rästiin jääneitä tehtäviä.
Mun blogi koostuu vieläkin toistaiseksi uusien juttujen esittelystä, sillä ei ole ollut tilaisuutta asujen kuvaamiselle, enkä kyllä pahemmin ole pukeutumiseen nyt panostanutkaan.
Uudet kynnet kävin tänään laitattamassa Martinlaaksossa db nail salon-nimisessä mestassa. Uudet rakennekynnet olivat vain 35 euroa ja glitterillä näiden loppuhinnaksi tuli 45 euroa. Halvin tähän asti löytämäni paikka ja oon kyllä tyytyväinen näihin.
Myös rannekoru ja sormus ovat uusia - ebaysta molemmat.
 Sisustusjuttuja vanhemmilta. Tyynyt joululahjaksi ja tuon seinävaatteen ensi-iltalahjaksi. Lisäksi saimme eilen vihdoin loput jalat isompaan pöytään. Pöydälle levitin heti uuden punaisen pöytäliinan. Norsukuvioisen seinävaatteen tulen ripustamaan seinälle pöydän viereen.
Sain Martilta joululahjaksi Nintendo Wiin! ♥ Tilasin ebaysta Super Mario Galaxy-pelin, joka saapui tänään. 
Tänään värjäsin vielä musikaalin vuoksi ennestäänkin huvenneisiin hiuksiini violetit latvat. 

Pyrin kuvaamaan jonkinlaisia asukuvia tulevana viikonloppuna!

11 comments:

 1. Ihanat kynnet! <3 Ite oon elellyt pari kuukautta ilman kynsiä (Mietin itsekkin miks!!!?) ja onneksi perjantaina saan taas näihin nysäkynsiin vähän pituutta ja samalla siisteyttä koko käsiin. Itse ainakin kiinnitän todella paljon huomiota ihmisten kynsiin ja käsiin ja huomaan kuinka palvelu tilanteissa töissä, piilottelen käsiä asiakkailta :'-D

  rolssi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!<3 joo ite VIHAAN käsiäni ilman rakennekynsiä! Näiden kanssa kyllä kehtaa nyt kaupassakin käydä :D

   Delete
 2. Quantos cliques legais, amei!

  Beijos! | @steffanylopess
  www.steffanylopes.com.br

  ReplyDelete
 3. Your nails are gorgeous! I was planning to have mine done with something like that as well.

  Life With Antlers

  ReplyDelete