20150210

LUXXx

 Huh, nyt on tekstitaidon vastaus, ruotsin ja enkun kuuntelut, sekä ennakkotehtävien tekemiset ohi♥ Kaikissa olen tehnyt nyt parhaani ja nyt vihdoin voi hetkeksi taas rentoutua. Kävin tänään äidin ja isän kanssa kaupassa ja sain prinsessa-kohtelua, jonka jälkeen käperryin sänkyyn nukkumaan päänsärkyä pois parin tunnin ajaksi.
Viime vuoden puolella muhun otettiin yhteyttä Instgramin kautta yhdestä Etelä-Afrikkalaisesta korufirmasta (tai ehkä pikemminkin pieneltä yrittäjältä, joka itse tekee korut) ja kysyttiin, jos haluaisin lahjaksi muutamat chokerit. Tietenkin halusin nähtyäni näitä koruja! Juuri ihanan simppeleitä jokapäiväiseen käyttöön, mutta silti niin mielenkiintoisia. 
Instagramista myyjän löytää nimella Orangeblossomchokers ja tässä linkki Orange Blossomin facebook-sivulle. Ymmärtääkseni tilaaminen tuolta käy lähettämällä sähköpostia myyjälle!


Tänään menen Adan kanssa katsomaan Yung Leanin keikkaa Tavastialle. Meidän on pitänyt ikuisuus mennä katsomaan Eevil Stöötä, joten halusin että menemme juuri tänään katsomaan☺ Hetki sitten juuri menin paniikkiin katsottuani tiliotettani ja huomattuani että tililtäni on mennyt 40e johonkin hiton Ylioppilastikettiin :D Pidempi hetki meni tajuta että maksu oli niistä keikkalipuista.. 

2 comments:

  1. Omg those doughnuts look so good! The chokers are so cute xx

    ☾ Liquorice Pearls ☾

    ReplyDelete
  2. Tahdon noita donitseja - nyt! namnam <3

    rolssi.blogspot.com

    ReplyDelete