20150304

PHOTOS FROM MY PHONE

Tulin jakamaan nyt tänne muutamia kännykkäkuvia alkaneelta viikolta. ☻
 Martti täytti maanantaina 21 vuotta, joten vein sen syömään Rio Grandeen. Maistoin itse ensimmäistä kertaa elämässäni mansikka margaritaa ja rakastuin palavasti ♥ Ruokakin oli tosi hyvää!
Olin tänään esittelemään äidilleni Galisflylta saamiani sormuksia kun löysin tuon feikkinenärenkaan mukana tulleessa samettipussissa! Oli kyllä todella iloinen yllätys! Tuo on varmaan enemmänkin tarkoitettu feikkiseptumiksi, mutta tykkään siitä ehkä vielä enemmän noin sivussa pidettynä!
 Tänään tapasin Adaa ja kävimme syömässä salaatit Karkkilassa Puustinna-nimisessä kahvilassa. Itse koottava salaatti maksoi 6,90e, johon tuli vielä opiskelija-alennus. Kahden euron lisämaksusta otin vielä lisukkeeksi savulohta. Oli tosi hyvää! 
Maistoin tänään tuota Arizona blueberry white teata ja tykkäsin! Huh, pitäisi käydä kynsihuollossa.. 

2 comments:

  1. Mansikka margaritat parasta!<3 Pakko kysyä, että mitä luomiväriä/värejä käytät? Tykkään ihan hirveästi tuosta sävystä, mutta tuntuu että omat sävyt on joko liian tummia tai punertavia :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmi vaan että niin kalliita:( käytän aina Isadoran eye shadow quartet smoke & shimmer 63 Brown Patina-palettia! On ollut kyllä parhaat omistamani luomivärit! :>

      Delete