20150418

BRUSSELS & LUXEMBOURG

Tässäpä miljoona kuvaa neljä päivää kestäneeltä reissulta Brysseliin ja Luxemburgiin. 
 Olimme siis matkalla koulumme tyttökuoron kanssa ja oli loppujen lopuksi todella kiva mutta kiireinen neljä päivää. Ensimmäisen päivän vietimme Brysselissä muunmuassa vieraillen EU-parlamentissa ja kierrellen keskustassa. Päivän jälkeen menimme yöpymään yllättävän siistiin ja mukavaan hostelliin. 
 Heti seuraavana aamuna lähdimme bussilla kohti Luxemburgia ja vietimme loput päivät siellä. Luxemburgissa yövyimme host-perheissä, joiden kohdalla mulla kävi tuuri, sillä perhe johon mut sijoitettiin oli todella kiva. Perheen isä ei puhunut oikeastaan lainkaan englantia, joten aluksi vähän jännitti että mihin on oikein päätynyt, haha.. 

Tätä postausta kirjoittaessani ja liettualaista host-perhettä muistellessani muistin saaneeni perheeltä lahjaksi jotain syötävää, jonka olin ehtinyt unohtaa vielä matkalaukkuuni. Paketista löytyi Luxemburgilaista paikallisherkkua Bamkuchia, joka muuten onkin oikein hyvää!

Yleisesti vielä matkasta sanottakoon, että sekä Brysselissä että Luxemburgissa oli jo kevät todella pitkällä ja koko matkan ajan meitä hölli ihanan aurinkoinen sää! En ollut ikinä ajatellutkaan että Belgiasta löytyisi noin ihania paikkoja, joten haluaisin kyllä tulevaisuudessakin matkustaa Brysseliin!♥

3 comments:

  1. ihania kuvia!<3<3<3

    ReplyDelete
  2. Todella ihania kuvia! Nyt tuli itellenikin sellainen olo, että voi kunpa sitä vain pääsisi matkustelemaan! ;;

    ReplyDelete