20150525

-

Kuvat viikonlopulta, eivätkä oikeastaan silleen liity postauksen aiheeseen..

Mun blogi on hiljentynyt hieman. Halua bloggaamisen jatkamiseen on, mutta intoa tai jaksamista ei oikeastaan. Tällä hetkellä mun elämässäni on tapahtumassa paljon muutoksia, joiden vuoksi en ole bloggaamista muistanutkaan. Tulevaisuus on mulle tällä hetkellä oikeastaan aikamoinen musta aukko. En tiedä mitä aion kesällä tehdä, saati mitä kesän jälkeen. En panostanut kovinkaan paljoa opiskelupaikan hakemiseen, joten koulupaikkaa mulla ei ole. Töitä olen koittanut hieman hakea mutta tuloksetta. 

Lukion loppuminen tuntuu aivan älyttömän raskaalta. En haluaisi todellakaan vielä päästä pois maailman ihanimmasta koulusta, mutta pakko munkin on joskus päästä elämässä eteenpäin. Tuleva viikko tulee olemaan koulu- ja musiikkijuttujen vuoksi tosi kiireinen, joka on stressaavaa, mutta myös helpottavaa. Haluaisin käydä vaskiksessa ja jatkaa tyttökuoroa ja Big Bandia koko loppuelämäni.

En tiedä missä tuun asumaan kesän jälkeen. En haluaisi takaisin Karkkilaan pyörimään vanhempien nurkkiin, mutta uuden kämpän saaminen Vantaalta vaikuttaa mahdottomuudelta, sen maksamisesta puhumattakaan. Jokatapauksessa tästä kämpästä pitäisi lähteä viimeistään kesän loputtua.

Tästä tekstistä luultavasti saa kuvan, että olisin tällä hetkellä aivan Romuna, mutta henkisesti voin toistaiseksi hyvin. Jos ajattelisin ainoastaan itseäni, saattaisin olla tällä hetkellä onnellinen. Jotkut muutokset ja päätökset tuntuvat oikeasti myös helpottavilta.
Kaikki hyvä loppuu oikeasti aikanaan, mutta aika myös parantaa haavat.

4 comments:

  1. Ihana blogi ja sun tyyli :) Lukion loppu tuntuu tietyllä tavalla yhden ajanjakson lopulta, mutta niin kuin sanoit on mentävä eteenpäin. Paljon tsemppiä tulevaisuuteen!

    ReplyDelete
  2. Tulevaisuus saattaa useinkin tuntua hämärältä, mulla oli itse asiassa lukion loppuessa vähän samanlaisia fiiliksiä kuin sulla nyt (ja on usein edelleenkin). Mutta kokemuksesta voin sanoa, että jotenkin ne palaset sitten loksahtelee paikoilleen, vaikka siinä sitten kestäisikin jonkun aikaa :-)

    Ihanaa kesän alkua sulle ♥

    ReplyDelete