20160630

30.6.2016

Mulla on ollut aika ihana kesä tähän mennessä! Ollaan Jaakon kanssa vähän laiteltu kämppää kotoisammaksi kun on ollut kerrankin vähän enemmän rahaa. Lomarahojen saaminen sai mut vähän hulluksi, joten oon aika paljon pistänyt rahaa menemään. Sen takia tää kesä onkin varmaan nyt niin ihanalta tuntunut.
Kahdet ekat aurinkolasit saatu yhteistyössä zeroUV:lta. Kolmannet on yksi Lissabonin ostoksista.
 Päätin tuossa viimeviikolla aika spontaanisti ryhtyä vegaaniksi. Oon kelaillut että ottaisin tän muutoksen ihan rennolla otteella ainakin aluksi. Oon aina ollut aikamoinen lihansyöjä mutta tää onkin tuntunut vielä tosi helpolta ja mukavalta. ☺ 
Paita, kengät ja takki UFFilta, housut äidin vanhat
Sormukset Indiskasta
Käväisin äsken ostamassa itselleni Fujifilmin instax mini 8-polaroidkameran. Oon haaveillut tollasesta pitkään ja pari tuntia sitten päätin käydä ostamassa omani. 

Huomenna on lähtö Provinssiin! Oon kauheen innoissani, sillä viime vuoden ensimmäinen kunnon festarikokemukseni Provinssi oli ihan kesän huippukohta. ☻♥

Mulla on tositosi paljon kaikkea julkasematonta kuvamateriaalia, joten yritän kovasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja tulla välillä laittamaan tänne kuvia. 

2 comments:

 1. Sulla on ihan uskomattoman kauniit silmät! Pidä kivaa Provinssissa :-)

  PS. naminam mitä pizzaa!:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ah voi kiitos<3 oli kyllä ihan saatanan hyvää kerrassaan!

   Delete