20170620

PLATINUM BLONDE & FRECKES

Kävin tuossa pari viikkoa sitten kampaajalla ensimmäistä kertaa vuosikausiin hieman leikkauttamassa. Otsatukka teki paluun! Pyysin Jaakkoa varmaan vuosi sitten estämään mua leikkaamasta sitä lyhyeksi, kun pitkään yritin kasvattaa koko otsatukkaa pois. Loppujen lopuksi mulla paloi pahasti hermo siihen että tukka oli jatkuvasti naamalla, joten päätin otsiksen olevan helpoin ratkaisu. Mulla on niin hento ja kevyt tukka, että sitä pidempää otsista ei saanut mitenkään pysymään takana tuulen iskiessä.

Mulla on muuten ollut melko rankka kevät ja kesän alku, sillä koko kevät meni pääsykokeisiin valmistautuessa ja nyt kesäkuun aikana stressi pääsykokeista on sitten vaihtunut pettymykseen. Sanomattakin varmaan siis selvää, etten päässyt tänäkään vuonna kouluun. Tämä kesä menee sitten töitä etsiessä ja toivottavasti ensi syksynä olisin jo töissä..

4 comments:

  1. Oot ihan huikean kaunis hei! Ja noi pisamat! Ja noi hiukset! <3

    ReplyDelete
  2. Kyllä ne asiat siitä järjestyy ja eiköhän se vielä joku kerta tärppää. Toivotaan, että löytäisit töitä. Kesällä ehkä vaikeampi löytää, kun kesätyöläiset vie osan paikoista, mut syksyllä kun opiskelijat palaa kouluun, niin on taas enemmän paikkoja tarjolla. Hyvin muuten sopii toi tosi lyhyt otsis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan ja yritetään kovin! Oon kans yrittänyt tsempata itseäni että kyllä varmaan syksymmällä haku helpottuisi hieman. Kauheeta päänvaivaa vaan aiheuttaa tällainen tyhjän päällä norkoilu, ei osaa nauttia tästä "vapaudesta" kun kuitenkin oikeastaan kaikilla kavereilla on koulu- ja työpaikat ja itse vielä junnaa paikoillaan.
      Kiitos paljon tsempeistä! :)

      Delete