20150227

2002-2015


Minä 7- tai 8-vuotiaana toisen luokan koulukuvassa, joka oli ensimmäinen onnistunut koulukuva minusta. Ensimmäisen luokan koulukuva ei ollut yhtä onnistunut, sillä kuvauspäivänä päätin kokeilla ensimmäistä kertaa rekkitangolla roikkumista pää alaspäin, siinä onnistumatta. Kuvassa olinkin sitten naama punaisena itkusta ja pelkkä farkkutakki päällä juhlapaidan sotkeuduttua vereen.. 
 "Give me more or die"
Meidän kissa on aivan hulluna noihin Dreamies-herkkuihin. Siis pelottavan hulluna.. Aina niin kiltti ja sympaattinen kissa muuttuu kynsiväksi pedoksi vaan kuullessaan tuon pussin rapinaa. 
Taustalla olevan kuvan otin vuonna 2012, kun olimme lukiomme saksan opiskelijoiden kanssa reissulla Munchenissä. Tarkalleen tuo kuva on otettu Nymphenburgin linnassa. En edes muistanut miten upea tuo paikka oli, ennen kuin selasin eilen vanhoja kuvia. Koristeeksi vielä tungin itseni x 3. 
 Selfie vielä pitkillä hiuksilla. Tässä oon onnistunut laittamaan ne aika nätisti, mutta todellisuudessa nuo latvat olivat jo niin olemattomat suortuvat, että leikkaaminen tuli enemmän kuin tarpeeseen.

3 comments:

  1. millä nää o muokattu

    ReplyDelete
  2. Ton vikan kuvan elegantti tyyli sopii sulle niin hyvin!! Oon aina miettiny et näyttäisit tosi hyvältä just tollasessa tyylissä

    ReplyDelete