20150308

NEW COSMETICS

 Oon halunnut testata Loréalin Skin Perfection-sarjaa siitä asti kun luin niistä ensimmäistä kertaa ja eilen hommasin itselleni sarjasta ensimmäisen tuotteen itselleni. Haluaisin tuon sarjan kaikki tuotteet, mutta suolaisen hinnan vuoksi en raaskinut kerralla ostaa kaikkia. Tähän mennessä tuo seerumi on ainakin vaikuttanut hyvältä.
Jostain syystä kaikki omistamani ihonpuhdistustuotteet ovat olleet Garnierin, enkä ole juuri mistään tykännyt ja silti ostin tuon Garnierin Micellar Cleansing water-putelin. Toisin kuin muut omistamani Garnierin ihonhoitotuotteet, tuo on vaikuttanut ihan toimivalta! Tämä puhdistusvesi on mielestäni oikein kätevää siinä mielessä että kaiken meikin saa puhdistettua vain vanulapun ja tuon avulla. Henkilökohtaisesti nimittäin inhoan kasvojen pesemistä lavuaarin äärellä veden kanssa länträten.
Oon aivan rakastunut tuollaisiin boho-tyylisiin laukkuihin ja eilen ostin itselleni toisen, eli tuon sinisen laukun. Laukku maksoi 10 euroa siellä Lohjalla sijaitsevassa Ritun puodissa. Kassin lisäksi ostin ihanan sinisen keltaisilla norsuilla koristellun kietaisuhameen, josta laitan joskus myöhemmin kuvia.☺

3 comments:

 1. Happy women's day ,

  Stay fabulous sweetie ,,, kisses

  N@NY


  New post up on my blog , leave me some love ,


  http://artofnanyslife.blogspot.com/

  P.S. Follow me on insta & i will instantly follow back
  @nanyslife

  ReplyDelete
 2. Multa löytyy Lorealin Perfection - sarjan kaikki tuotteet ja ne ovat kyllä nousseet lemppareiksi! Hyviä ihonhoitotuotteita on hankala löytää! Tuo misellarvesi on myös todella kätevä, puhdistan sillä joka aamu naaman ennen meikin laittamista ja iho on pysynyt näin paremmassa kunnossa :----)

  ReplyDelete
 3. Mulla on ollut Skin PErfection -sarjasta myös toi seerumi jo jonkun aikaa ja oon kyllä tykännyt! Sopii tälläselle sekaihollekin oikein hyvin:)
  Ja aah noi sun kynnet, ihanat!!!♥♥♥♥

  ReplyDelete