20150505

OUTFIT ON VIDEO

Päätin kuvata tänään videolle huomisen asun. Tarkoitus oli pitää näitä jo tänään, mutta tuulisen sään vuoksi jätin korkkarit ja hatun välistä.. 
Vaihtakaa HD:lle!!

I decided to film tomorrows outfit on video so here it is. 
The song is Oh Land - Wolf and I 

Hattu H&M
Paita Only
Hame Urban Outfitters
Kengät Jeffrey Campbell
Neule Lindex

Kertokaa ihmeessä jos haluaisitte jatkossakin nähdä videoita! ☺

Please tell me what you think and let me know if you'd like to see something like this more often!

6 comments:

 1. Lisäää videoita! Oot ihan kauheen nätti, pakko vaan tuon videon lopun takia ilmoittaa, että minusta oot liikkuvassa kuvassa vielä kauniimpi kuin kuvissa. Sitä aina kattoo itteään videolta sillee *___* koska ei oo tottunu näkemään itseään muutaku peilistä ja videolla näkee sen, miltä oma naama näyttää muissa asennoissa kuin niissä jo ihan alitajunnastakin kumpuavissa peiliposeissa. Oot superihana!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaaa, voi miten ihana kommentti!! Kiitos todella paljon! Joo, itsensä näkee niin eritavalla peilin kautta että ihan kauhistuttaa :D sun kommentista tsemppaantuneena kyllä innostuin videoiden tekemisen aloittamisesta nyt kunnolla! ♥ kiitos vielä paljon :>

   Delete
 2. samaa mieltä ekan anon kanssa! oot hyvin upea :-)

  ReplyDelete
 3. Tää oli tosi kiva! :-) (ja toi loppu oli söpö :-D) Höpönpöpön et todellakaan ole mikään "hirviö", oon täysin samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa, oon seurannut sun blogia varmaan neljä (?) vuotta ja oon aina ollu sitä mieltä että oot vaan kyllä tajuttoman upee :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiii vitsi kiitos tosi paljon!! Ihana kuulla että siellä on pitkäaikainen lukija vieläkin seuraamassa<3

   Delete